Mba in business modellering en ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA in Business Modelling and Development

FILOSOFIE

Afgestudeerden van MUIC's MBA in Business Modeling and Development zijn goed uitgerust met zowel theoretische als praktische aspecten van business modellering en ontwikkeling en haar strategische toepassingen in echte zakelijke situaties en met de tools die nodig zijn om te slagen en te voltooien in de dynamische zakelijke wereld.

RATIONALE

In de toenemend concurrerende bedrijfsomgeving van vandaag zijn veel bedrijven op zoek naar nieuwe kwaliteiten in hun bestaande en nieuw aangelegde medewerkers. Degenen met wetenschappelijke gedachten, die vooruitziende individuen met een sterke visie voor de toekomst zijn, worden veel gewild door toonaangevende bedrijven. Professionals die in staat zijn om bedrijfsgegevens te analyseren en het aantal goede strategische beslissingen te produceren, vertegenwoordigen echter een klein aantal in vele MBA-afgestudeerden. Om te kunnen reageren op de groeiende vraag naar zaken wereldwijd, besloot MUIC het MBA in Business Modeling and Development aan te bieden, met als doel professionele afgestudeerden te produceren die zijn uitgerust met sterke kwalitatieve en kwantitatieve business analytische vaardigheden.

Doelstellingen

Om afgestudeerden te produceren die de kenmerken, kennis en vaardigheden als volgt hebben:

 1. De kennis hebben met betrekking tot theorieën, principes en benaderingen van het bedrijfsvoering in het algemene beeld en op het gebied van business modellering en ontwikkeling;
 2. Heb analytische, kwantitatieve en besluitvormende vaardigheden die leiden tot succesvolle carrières in bedrijfs-, overheids- of particuliere sectoren;
 3. Kan onderzoeksresultaten op bedrijfsmodellen en -ontwikkeling opstellen en presenteren op correcte wijze en in overeenstemming met ethische onderzoeksprincipes;
 4. Heb een goed ontwikkeld vermogen om Engels buiten Thailand en / of in een internationale zakelijke context effectief te gebruiken.
 5. Wees verantwoordelijk en in staat om met anderen te werken, zowel in de rol als leider en volgeling;
 6. Ethische en maatschappelijk verantwoorde gedachten hebben, en de mogelijkheid om de meest ethische actie in gevoelige omstandigheden te kiezen; en
 7. Het vermogen hebben om informatietechnologie te gebruiken om correct te communiceren, zoeken en presenteren

Toelatingscriteria

 • Bacheloropleiding op elk gebied
 • Voornemende studenten met minstens 1 jaar werkervaring moeten een bachelor diploma hebben met een GPA van 2,50 of hoger.
 • Voornemende studenten zonder werkervaring moeten een bacheloropleiding hebben met een GPA van 3,00 of hoger.
 • TOEFL 550 (of gelijkwaardig), IELTS 6.0, of slaag de Engelse Vaardigheidstest
 • Pass het Interview, de Business English Writing Test, en de Quantitative Test.

Studenten die afgestudeerd zijn aan een internationaal programma zijn vrijgesteld van de Engelse Vaardigheidstest.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen

E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th

Bel: +66818286209

EEN MEERZIJDS OVERZICHT - MUIC

Mahidol University International College (MUIC) werd opgericht in 1986 en is de eerste internationale bacheloropleiding van Thailand bij een openbare universiteit met de missie om afgestudeerde afgestudeerden te produceren die niet alleen op hun gekozen terrein kennis hebben maar ook die kennis voor de voordeel van de mensheid.

MUIC onderhoudt een sterke liberal arts focus en bevordert een leercultuur die haar studenten voorbereidt om de uitdagingen van leven en werken in een diverse en geglobaliseerde wereld te ontmoeten. Meer dan 3.200 studenten worden geleerd door een professionele voltijdse en deeltijdse faculteit, waarvan 60 procent buitenlandse onderdanen, met een leerling-leraar ratio van 28: 1.

De academische kalender is gebaseerd op een systeem van drie trimesters, die elk 12 weken rennen en een korte zomerse sessie waarin de universiteit 19 bacheloropleidingen in de kunst, wetenschappen en administratie biedt, naast 22 minderjarigen, waaronder Chinees , Japans, Frans, Duits, Spaans en Thais.

MUIC biedt ook twee afgestudeerde programma's, een Master of Business Administration in Business Modeling and Development en een Master of Management in International Hospitality Management, in het Graduate Center, gunstig gelegen in het hart van het zakendistrict van Bangkok.

In 2010 ontving MUIC de beste praktijkprijs voor haar uitwisselingsprogramma's van het ministerie van Onderwijs van Thailand in erkenning van zijn bloeiende studie buitenlands programma voor inkomende internationale studenten en uitgaande kandidaten. Het college heeft uitwisselingsovereenkomsten met meer dan 75 partneruniversiteiten uit Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië, naast informele afspraken met meer dan 100 universiteiten en onderwijsinstellingen over de hele wereld. Internationale studenten uit ruim 45 landen vormen 15 procent van het studentenlichaam van het college.

MUIC heeft zijn regionale en internationale profiel verder uitgebreid door zijn speciale projecten programma. Jaarlijks nemen meer dan 200 bezoekende studenten deel aan kortlopende uitwisselingsovereenkomsten, zoals formele instructies, conferenties, workshops, excursies en stages.

Gezien de uitdagingen van onze nieuwe wereldorde, kan een goed afgerond onderwijs niet meer beperkt zijn tot de klaslokaal. De MUIC Studentenvereniging en zijn satelliet van clubs bieden een scala aan activiteiten waarin studenten hun persoonlijke belangen in sport, de vechtkunsten, fietsen, debat, muziek, kunst, vrijwilligerswerk en zakencase studies kunnen ondernemen, die allemaal verbeteren hun interpersoonlijke communicatie, team-building en leiderschapsvaardigheden. MUIC studenten nemen ook deel aan nationale, regionale en internationale conferenties, seminars en wedstrijden waarbij zij hun kruiskulturele gevoelens kunnen ontwikkelen.

Het Thai Ministry of Commerce heeft onlangs de Thailand Trust Trust Mark toegekend aan het MUIC, voor zover het de hoogste internationale normen in het onderwijs illustreert. Deze prijs is een validatie van MUIC's inzet voor academische uitmuntendheid en internationalisme.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In maart 1986 heeft de Universiteitsraad Mahidol officieel ingestemd met de vorming van een nieuwe internationale bacheloropleiding, de eerste van zijn soort bij een openbare universiteit, aangewezen ... Lees meer

In maart 1986 heeft de Universiteitsraad Mahidol officieel ingestemd met de vorming van een nieuwe internationale bacheloropleiding, de eerste van zijn soort bij een openbare universiteit, aangewezen op dat moment als de International Students opleiding (ISDP). Zes maanden later, in september l986, het programma verwelkomde de eerste klasse van de studenten. Het begin was bescheiden - de meeste begin meestal. De faciliteiten zijn gelegen op de tweede verdieping van het MU Social Science and Humanities Building, met 45 studenten, twee full-time en 20 part-time instructeurs, een vier-lid ondersteunend personeel, zeven grote aanbod in de wetenschappen en de Travel Industry management - en een overvloed van hoop en vastberadenheid. Tijdens de eerste jaren groeide ISDP en bloeide, zozeer zelfs dat het uiteindelijk nodig zijn eigen aparte voorzieningen. In 1992 ISDP officieel gewijd haar nieuwe gebouw, dat 486 studenten ondergebracht, en introduceerde twee extra majors in Business Administration and Food Science and Technology. Het jaar 1996 vormde een belangrijke mijlpaal. Met instemming van de Universiteitsraad Mahidol, werd ISDP officieel aangewezen Mahidol University International College (muic), waardoor het de volle gewicht en de gestalte van een faculteit. Twee jaar later, werd een zes verdiepingen tellend complex om meer dan 1.000 studenten tegemoet voltooid. Een nieuwe management stijl werd geïntroduceerd, in aanvulling op een uitbreiding van het academisch aanbod, extra stages, met inbegrip van de Salaya Pavilion Hotel en Training Center, een pre-college-programma en de vorming van kantoren die zowel studenten en alumni behoeften aangepakt. In de loop van de daaropvolgende jaren waren er bijkomende ontwikkelingen in het college academische, fysieke en sociale landschappen: een steeds groter student inschrijving, nieuwe belangrijke programma's, de bevordering van een levendige programma uitwisseling van studenten en een verdere uitbreiding van haar fysieke faciliteiten, waaronder een acht verdiepingen tellende uitbreiding. Na 26 jaar, muic biedt momenteel 19 undergraduate majors en 22 minderjarigen in de Kunsten, Wetenschappen en Management, samen met twee master opleidingen, ongeveer 3200 studenten. Bovendien is het college te anticiperen op een nog grotere ingeschreven studenten in de toekomst. Het is onlangs in opdracht van de bouw van een nieuw gebouw, in 2015 worden afgerond. Met deze nieuwe toevoeging muic in staat zal zijn om maximaal 4000 studenten. Inspelen op de uitdagingen van de nieuwe wereldorde zal voortgezet veerkracht en innovatie vereisen. De reis die begon meer dan twee decennia geleden is nog lang niet voorbij als Mahidol University International College blijft haar volledige middelen en energie inzetten voor het streven naar academische uitmuntendheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Bel: +66818286209 Lees Minder