Mba In De Financiƫle Dienstverlening

Metropolitan College of New York

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba In De Financiële Dienstverlening

Metropolitan College of New York

MBA in Financial Services

Gelegen in het centrum van New York, is MCNY ideaal gelegen tussen de Amerika's meest toonaangevende bedrijven en financiële instellingen. Er is geen betere plek om te leren over het bedrijfsleven en financiën dan hier. Met een MBA in Financial Services van MCNY, zal je weg te komen met de leidinggevende vaardigheden en kennis van de branche die u nodig hebt om vooruit te komen in deze competitieve industrie. De MBA in Financial Services is een van de drie spannende MBA-graad beschikbare opties op MCNY. Al onze programma's hebben een studie in het buitenland component en plaats een zware nadruk op field-based learning, waar je vaardigheden op de proef in het echte zakelijke situaties worden gebracht.

Programma overzicht

Op het middelpunt van MCNY MBA-programma's is het college-Purpose Centered Onderwijs model, waar de studenten werken methodisch elk semester om verder te verhogen hun begrip van de wereld van het bedrijfsleven, terwijl wordt bijgedragen tot de ontwikkeling van hun constructieve acties.

De Constructieve actie richt zich op strategische analyse, planning en implementatie van innovatieve bedrijfsmodellen, producten, klanten, marktsegmenten en geografische markten te definiëren voor de toekomst. Eerder dan afwisselend een academische en stage of werk-gerelateerde semester zoals dat in een aantal work-opleidingen, de MCNY MBA-curriculum vereist simultane interactie tussen kennis en actie, studie en praktijk, zoals elke student wordt verwacht dat het ontwikkelen en voltooien van een echte wereld Constructieve actie tijdens elke Purpose.

Om deze doelen te bereiken, worden de studenten in de MBA-programma's die nodig zijn om drie doelen van geïntegreerde full-time studie en de praktijk in de industrie en Venture Assessment (Doel 1), Business Planning, Ontwikkeling en Marketing (Doel 2) en Venture Implementatie, Actualisatie voltooien en Evaluatie (Doel 3), zoals toegepast op hun gekozen gebied van specialisatie in Financial Services.

Programma Structuur

De MBA-programma in Financial Services bestaat uit drie doeleinden (1 - 3) en draait rond vijf dimensies: Doel, Waarde en Ethiek, zelf en de ander, Systems and Skills. Deze afmetingen vormen de kern van cursussen voor elk specifiek doel aangeboden.

De cursus inhoud zijn gericht op verwezenlijking van de algemene doelstellingen van het programma. De drie doelstellingen en de cursussen worden aangeboden in elk worden hieronder gegeven: Doel 1: Industrie en Venture Assessment

 • Doel: CA 1 - Strategische Industry Analyse
 • Vaardigheden: Managerial Accounting
 • Zelf & anderen: Human Focused Technologie van Financiën
 • Waarden en ethiek: Financial Services Regulations & Financial Ethics
 • Systemen: Financial Markets & Institutions

Doel 2: Business planning, ontwikkeling en marketing

 • Doel: CA 2 - Strategische Planning
 • Vaardigheden: Bedrijfseconomie
 • Zelf & anderen: Marketing Modern Financial Services
 • Waarden en ethiek: Risk Management & Compliance
 • Systemen: Corporate Finance, Valuation & Beleid

Doel 3: implementatie, actualisatie en evaluatie

 • Doel: CA 3 - Strategic Management & Evaluatie
 • Vaardigheden: Managerial Finance
 • Zelf & anderen: Actuele vraagstukken Financial Services
 • Waarden en ethiek: Behavioral Finance / International Practicum
 • Systemen: Investment Analysis & Portfoliomanagement

The Purpose Dimension (semester cursussen) is waar studenten actualiseren hun constructieve acties. The Purpose Dimension seminars zijn daarom de kritische forums waar, via discussies, planning, onderzoek, en gedeelde verkenning van problemen en oplossingen, het leren van studenten wordt beoordeeld, verduidelijkt en in contextueel aandacht brengen. In deze seminars, elke student draagt ​​actief, waardoor ideeën, onderzoeksresultaten, specifieke problemen, en de plannen met betrekking tot zijn of haar specifieke Constructieve actie met een bepaalde zakelijke onderneming in zijn / haar specifieke branche, om te delen met andere studenten van het seminarie.

Daarnaast is een doel van elk seminar is om te stimuleren en vaardigheden van cruciaal belang voor het ontwikkelen van professionele en wederzijds voordelige relaties tussen studenten gelden. Zoals wederzijdse medewerkers, zullen de studenten hun inzichten uit veldwerk, toegewezen lezingen en voordrachten in de andere Dimension klassen in een focus die theorie integreert met hun individuele Constructieve Acties brengen. Als zodanig moeten de studenten een passend veld plaatsing die bij elke Doel om hun constructieve actie te voeren. De ervaring in het veld kan variëren van het ene doel naar het volgende, indien nodig en kan bereiken via een van de volgende: de bestaande werkgelegenheid, stage en / of mentoring.

Na attainting een MBA in Financial Services van MCNY, zullen afgestudeerden van het programma het proces van verandering voor zichzelf, anderen en voor een duurzame mondiale gemeenschap leiden. Het programma heeft specifieke redenen dat afgestudeerden zullen werken aan het verwerven van hun graden op MCNY en deze omvatten het volgende:

 • Solliciteer belangrijke strategieën voor de toekomst van de financiële markten te hervormen in de 21e eeuw door de constructieve actie.
 • Solliciteer management principes met de praktische perspectief van Global Finance.
 • Navigeren door de uitdaging in rijkdom generatie voor particulieren, het bedrijfsleven en de maatschappij.

Carrièremogelijkheden

Carrièremogelijkheden voor MBA-afgestudeerden wordt een stijging in 2014. MBA-afgestudeerden zijn werkzaam in midden tot hoog level management posities in marketing, financiën, informatica, human resource, strategische planning en consultancy in zowel binnenlandse als wereldwijde mogelijkheden. Daarnaast hebben veel MBA's streven ook ondernemende ventures en in kaart te brengen van hun eigen professionele cursus door het ontwikkelen en investeren in hun eigen ideeën en ventures. Voor wie op zoek naar zakelijke kansen, is de vraag naar nieuw geslagen MBA's naar verwachting toenemen. (GMAC) werkgever enquête van de Graduate Management Admission Raad gaf aan dat 76 procent van de werkgevers MBA-afgestudeerden zullen inhuren in 2013, een stijging van 69 procent in 2012.

Volgens een onderzoek van The 2013/14 QS TopMBA.com Jobs & Salaris Report, zal er een 16 procent stijging van de MBA kansen in 2014 gebaseerd op de reacties van werkgevers zijn.

Bovendien, GMAC Corporate Recruiters Survey, "werkgevers in de VS verwachten te betalen MBA-afgestudeerden aanzienlijk meer in 2012 dan nieuwe medewerkers met slechts een bachelor's degree. Dit vertaalt zich in de jaarlijkse winst voor nieuwe MBA's die zijn in de VS $ 40.000 hoger, gemiddeld, dan graad houders van de salarissen bachelor's kunnen verwachten "US News & World Report LP ook gemeld dat" MBA inhuren blijft groeien.; Werkgelegenheid onder MBA gradiënten is het hoogst sinds vóór de recessie. "

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates