Seinäjoki University of Applied Scieces biedt een masteropleiding in International Business Management in samenwerking met Centria University of Applied Sciences.

Seinäjoki University of Applied Sciences heeft een sterke samenwerking met haar internationale belangrijke partners: University of Appilied Sciences Aschaffenburg (Duitsland) en de Universiteit van Missouri, St. Louis (USA). De samenwerking bestaat uit het volgen van cursussen op deze universiteiten en gastvrij gastdocenten bijvoorbeeld.

Aschaffenburg University of Applied Sciences, samen met haar academische partners uit SeAMK en St. Louis Missouri, ook samenwerken om de eerste International Summer School samen te organiseren.

Het programma is gericht op de opleiding voor specialist en beheertaken te bieden in bedrijven die internationaal opereren. De masteropleiding wordt uitgevoerd op een twee-jaar tijdschaal.

De tweede cyclus (master) opleiding genomen op een hogeschool is een tweede-cyclus graad in het Europese hoger onderwijs en geeft dezelfde kwalificatie voor gemeentelijke en staat het kantoor als een masterdiploma die aan een universiteit.

WIE IS DE OPLEIDING VOOR?

U komt in aanmerking als je een diploma hoger onderwijs in Finland afgerond of een diploma hoger onderwijs op het gebied van studie buiten Finland afgerond. Je moet ook minstens drie jaar werkervaring na het diploma van hoger onderwijs.

Wat zijn de doelstellingen van het programma?

Het programma is gericht op de professionele kennis van het internationale bedrijfsleven te vergroten. Na het programma afgerond, heeft de student uitgegroeid tot een business management professional die in staat onafhankelijke besluitvorming, het werken met het management of veeleisende expert taken in bedrijven die actief zijn in de internationale markt of van plan bent om internationaal te gaan.

Hoe worden de studies GEORGANISEERD?

Multimodaal leermethoden worden gebruikt. Elke cursus omvat twee tweedaagse contact sessies op een gemiddelde. De nadruk van het leren is op zelfstandig werken en het oplossen van distant learning opdrachten en online studeren. De ontwikkeling project is een essentieel onderdeel van de studie.

INHOUD van de studies

Het eerste jaar studies richten zich op het beheer en de ontwikkeling van het MKB in de internationale werkomgeving. In het tweede jaar specialiseren studenten zowel in het management (cursussen gerangschikt in Kokkola) of internationale marketing (cursussen gerangschikt in Seinäjoki). Daarnaast is de module van het project management studies is beschikbaar voor studenten (cursussen gerangschikt in Seinäjoki en Vaasa). Meer over het project management studies: ProjectManagementTimetable 16-17.pdf

Het afstudeerwerk bestaat uit een ontwikkelingsproject uitgevoerd voor een bedrijf of een andere organisatie. Deze bijlage geeft de structuur van de studies: MBA16 timetable.pdf

beurzenstelsel

Bij Seinäjoki University of Applied Sciences, kunnen beurzen worden toegekend aan studenten verplicht om een ​​collegegeld te betalen. De principes van het beurzenstelsel van Seinäjoki University of Applied Sciences zijn als volgt: Alle eerstejaars studenten, die nodig zijn om een ​​collegegeld betalen, zal een beurs, waarbij 50% van de jaarlijkse collegegeld dekt worden verleend.

Beurzen voor eerstejaars studenten zal worden betaald door de laatste dag van november.

Om in aanmerking te komen voor een beurs na het eerste studiejaar de student moet ten goede komen:

  • een minimum van 55 studiepunten in het voorafgaande studiejaar een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten in het voorgaande semester (een half jaar) in een masteropleiding

Het bedrag van de beurs na het eerste studiejaar:

  • 60% van de jaarlijkse collegegeld voor studenten, die de bovengenoemde met het gemiddelde cijfer 3-5 (schaal 0-5) studiepunten hebben behaald.
  • 30% van de jaarlijkse collegegeld voor studenten, die de bovengenoemde met het gemiddelde cijfer 1-2 (schaal 0-5) studiepunten hebben behaald.

Beurzen voor de voortzetting van de studenten zal worden betaald door de laatste dag van september van elk jaar.

Opleiding te volgen in:
Engels
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
7,800 EUR
7800 € per studiejaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum