Een master's degree in Business Administration behelst de studie van management - dat wil zeggen het proces van het organiseren en leiden van middelen, waaronder mensen, financiën, materialen en informatie.

Managers moeten deze functies en hun onderlinge relaties niet alleen begrijpen, maar ook hoe een snel veranderende markt hen beïnvloedt. Zoals beschreven door de Graduate Management Admissions Council, is de moderne manager een voorspeller, een probleemoplosser, een part-supervisor en een persoonlijk voorbeeld voor anderen. 'Het MBA-programma van Northwest zal u helpen bij te bereiden op de uitdagingen die u in het nieuwe millennium zal ondervinden .

Northwest's MBA-programma biedt u de mogelijkheid om zakenleider te zijn door vaardigheden te ontwikkelen in ethische besluitvorming, financiële planning, kwantitatieve analyse, beleidsformulering en interpersoonlijke relaties, evenals een begrip van de opkomende wereldwijde economie. Het programma richt zich op het ontwikkelen van bedrijfsfundamenten en past deze achtergrond toe op zakelijke problemen in functionele gebieden. U zult ontdekken hoe managementvaardigheden worden toegepast om zakelijke en organisatorische doelen te bereiken. Door te leren hoe om operationele problemen te herkennen en op te lossen, behaalt de MBA-afgestudeerde de maximale flexibiliteit die van vitaal belang is in de dynamische samenleving en de multinationale omgeving van vandaag.

afstuderen spring2010 TA189

Northwest's MBA-programma, geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools en Programma's, biedt een uitgebreid en innovatief curriculum dat voortdurend wordt beoordeeld om ervoor te zorgen dat onze missie de veranderende verantwoordelijkheden van zakenleiders weerspiegelt, vooral in de wereldwijde context die de natie steeds meer geconfronteerd wordt. Voorbereiding van toekomstige zakelijke leiders vereist nieuwe en fantasierijke reacties, samen met de inzet voor voortdurende kwaliteitsverbetering. Leidende kwaliteitsdeskundigen hebben in 1997, 2001, 2005 en 2008 Northwest geselecteerd als ontvanger van de Missouri Quality Award, een prijs die is gemodelleerd na de prestigieuze Malcolm Baldrige National Quality Award, zodat u er zeker van bent dat Northwest zich inzet voor het leveren van kwaliteit.

Northwest's afstudeercursussen zijn gebaseerd op traditionele theorie door hedendaagse inzichten te combineren met klassiek op inhoud gebaseerde leer. Bijvoorbeeld, recente studenten hebben bedrijven bezocht voor hands-on leren over interne operaties, betrokken en beantwoordende sessies met senior level managers, ontwikkelde uitgebreide portefeuilles van actuele onderwerpen, hebben diepgaande analyses van individuele bedrijven / industrieën uitgevoerd en deelgenomen aan focus groepsonderzoek voor non-profitorganisaties.

Voor degenen met een bachelor-diploma, kan de MBA zo kort als 12 maanden worden afgerond. Voor niet-commerciële voorgraadse diploma's duurt het programma ongeveer twee jaar als voltijdse student.

Valk spring2017 ch0004

MBA Agricultural Economics Emphasis

De student die een carrière wenst in het bedrijfsaspect van de landbouw kan kiezen om de MBA te volgen met nadruk op de landbouweconomie, die wordt aangeboden in samenwerking met de School of Agricultural Sciences. Dit programma is een logische uitbreiding voor studenten die een bacheloropleiding hebben behaald in de agrarische sector.

De MBA - Agricultural Economics Emphasis kandidaat heeft twee adviseurs - een van de MBA faculteit, en een van de School of Agricultural Sciences.

Vereisten

Voor de nadruk op de landbouweconomie moeten naast de MBA-vooropleidingscursussen de volgende cursusvooronderstellingen worden voldaan: ECON 52151 Principes of Microeconomics
OF
AGRI 03110 Inleiding tot de Landbouweconomie
AGRI 03130 Plantkunde
AGRI 03150 Dierenwetenschappen
AGRI 03304 Farm Management en Records Analysis
AGRI 03334 Grond

Vereiste opleidingskenmerken

MBA Agricultural Economics nadruk kandidaten moeten de volgende cursussen: (zie de cursus beschrijvingen voor de juiste vooropleidingscursussen.)

Cursus Hours
ACCT 51646 Management Accounting 3
ECON 52651 Macro-economie voor bedrijfsleiders 3
OF
ECON 52654 Bestuurseconomie 3
FIN 53621 Financieel beheer 3
MGMT 54616 Organizational Behavior in Administration 3
MGMT 54618 Executive Seminar * 3
MKTG 55630 Strategische Marketing 3
CSIS 44623 Information Technology Management 3
Keuzevakken 12
Total Credit Hours 33
KeuzevakkenKeuzevakken: Elke student die geen internationaal bedrijfskursus op het voorgraadse niveau heeft afgerond, is verplicht om MKTG 55631 International Business als keuzevak te voltooien.

Keuzevakken dienen vooraf door de studentadviseur te worden goedgekeurd. Maximaal drie (3) uur cursussen op 500-niveau mogen als keuzevakken worden beschouwd

De meeste IT management cursussen kunnen als keuzevakken worden ingezet indien aan de vereisten is voldaan, met goedkeuring van de adviseur. De volgende non-business cursussen kunnen als keuzevakken worden gekozen met de goedkeuring van de adviseur.

Cursus Hours
AGRI 03502 Landbouwprijzen 3
AGRI 03503 Landbouwwet 3
AGRI 03504 Futures Trading 3
AGRI 03505 Landbouwhulpbranche 3
AGRI 03508 Landbouwbeleid 3
AGRI 03602 Geavanceerde Landbouweconomie 3
AGRI 03604 Geavanceerd Farm Management 3
AGRI 03691 Methoden van onderzoek in de levenswetenschappen 3
AGRI 03609 Speciale thema's in de landbouweconomie 1-3
* Executive Seminar moet tijdens uw laatste inschrijvingstermijn worden genomen.

Volgens ACBSP-accreditatienormen moeten afgestudeerde studenten die MBA-afgestudeerden volgen, minstens 30 uur voltooien in cursussen die uitsluitend voor afgestudeerde studenten zijn gereserveerd (dat wil zeggen cursussen op 600 vakken).

OPMERKING: Ag Finance en Ag Marketing voldoen niet aan de vereisten voor het MBA-programma.

Ag science fall2015 tw0333

MBA Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers aan het MBA-programma van de Noordwest Missouri State University met een bachelor-diploma in het bedrijfsleven van een regionaal geaccrediteerde universiteit met een cumulatief gradepunt gemiddelde (GPA) van 2,5 op een 4,0-schaal en een van de volgende:

 • Drie jaar permanente professionele voltijdse werkervaring, OF
<li>  Drie jaar doorlopende voltijdse Verenigde Staten aangenomen of in opdracht van militaire dienst, OF</li>
<li>  Graduate diploma van een regionaal geaccrediteerde universiteit met een minimum 3,0 cumulatieve GPA, OF</li>
<li>  Een GMAT score van 440 of hoger, OF</li>
<li>  Een toelatingsindex van 1100 (GPA x 200 + GMAT), OR</li>
<li>  Een GRE score van 285 of hoger, OF</li>
<li>  Een toelatingsindex van 965 (GPA x 200 + GRE), OR</li>
<li>  Een 70ste percentiel op de Business Major Field Test score of hoger</li>


Internationale aanvragers moeten voldoen aan een van de volgende Engelse vaardigheidsvereisten *:

 • TOEFL score van 550 (papier), 213 (computer) of 79/80 (internet-based). OF
<li>  IELTS score van 6,5 OR</li>
<li>  PTE score van 53</li>


* De Engelse vaardigheidseisen kunnen worden afgeweken voor internationale aanvragers met een bacheloropleiding van alle geautoriseerde instellingen van Verenigde Staten.

Aanvragers aan het MBA-programma die geen bacheloropleiding hebben in het bedrijfsleven zijn verplicht om de MBA Business Foundation-cursus succesvol af te ronden, die speciaal is ontworpen voor studenten die nieuw zijn in het bedrijfsleven curriculum.

Transfer Credits

Alleen studenten die in goede staat zijn als afgestudeerden aan een regionaal geaccrediteerde instelling, komen in aanmerking voor aanvragen als afgestudeerde overdrachtsstudenten.

Niet meer dan negen trimester uren van afgestudeerd krediet, bestaande uit niet meer dan vier vakken, kunnen overgedragen worden voor een afgestudeerd programma. Overdrachtskrediet moet van een regionaal geaccrediteerde instelling zijn. De acceptatie van de volledige negen uur is afhankelijk van de toepasselijkheid van de geplande opleiding van de student. De student moet aan een specifieke meestersgraad in Noordwest werken en de Graad Audit Overeenkomst hebben afgerond om in aanmerking te komen voor een overdraagskrediet. De adviseur van de student moet schriftelijk verzoeken om overdrachtskrediet van de decaan van de Graduate School. Overdrachtskrediet wordt niet verwerkt voor niet-diploma- of certificatie-afgestudeerde studenten. Overdrachtskrediet toegepast op een diploma mag niet ouder zijn dan acht jaar.

Alleen werk geëvalueerd "B" of hoger is acceptabel voor transfer krediet en van toepassing op een specifieke masteropleiding. Coursework taken voor ungraded credit kan niet worden gebruikt naar een diploma. Officiële transcripties moeten aantonen dat het krediet op het afgestudeerde niveau is. Geen overboekingskrediet wordt geaccepteerd voor cursussen die door correspondentie worden genomen.

Krediet afgerond bij elke instelling als onderdeel van een geavanceerde diploma van die instelling is niet acceptabel voor overdracht naar een afgestudeerde graad in het noordwesten.

Northwest heeft de mogelijkheid om overdrachtskrediet van een regionaal- of nationaal geaccrediteerde instelling te accepteren voor cursussen die door die instelling worden aangeboden in een staat buiten de staat waar de instelling zijn thuiskampus heeft.

International Student Toelating

Alvorens te beslissen Noordwest te gaan, moet de internationale student zijn of haar financiële situatie zeer zorgvuldig onderzoeken. De Amerikaanse Immigratie- en Naturalisatiedienst verplicht Noordwest om te certificeren dat internationale studenten volledig zijn geaccepteerd in een afgestudeerd masteropleiding voor voltijdse inschrijving (graadzoekende) en voldoende geld hebben om alle uitgaven te voldoen: onderwijskosten, huisvesting, vervoer, enz. Northwest vereist een verklaring van ondersteuning van de familie, sponsor of overheid van de student. In de verklaring wordt gecertificeerd dat collegegeld, kamer en board en persoonlijke fondsen beschikbaar zijn en dat de student deze gelden kan exporteren en uitwisselen. Zonder deze certificering kan geen I-20 formulier worden afgegeven.

Internationale studenten moeten ook voldoende medische verzekering dragen. Northwest biedt een verzekeringsplan als studenten geen eigen verzekering hebben, of er zijn andere verzekeringsagenten in Maryville.

Nieuwe internationale studenten

Internationale studenten moeten voldoen aan alle toelatingseisen zoals beschreven in "Toelatingseisen" en moeten een baccalaureaat diploma hebben van een erkende vierjarige universiteit of hogeschool. Daarnaast, om volledig in het noordwesten toegelaten te worden, dienen de volgende zaken aan het Northwest Office of Admissions in te dienen.

 • Internationale aanvrage, inclusief aanvullende en financiële informatie die sponsorhandtekening en notarisafdichting vereist.
<li>  Offici&euml;le academische transcripties van elke secundaire en post-secundaire instelling zijn aanwezig. Gedeeltelijke transcripties worden geaccepteerd als de student momenteel ingeschreven is op een hogeschool of universiteit.</li>
<li>  Offici&euml;le GMAT of GRE algemene test scores.</li>
<li>  Aanvraagvergoeding in Amerikaanse dollars.</li>
<li>  Offici&euml;le Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) of International English Language Test System (IELTS) of Pearson Test of English (PTE) score.</li>
<li>  Oorspronkelijke financi&euml;le verklaring van een bankinstelling om te bevestigen dat onderwijs-, kamer- en pensioen- en persoonsfondsen beschikbaar zijn.</li>
<li>  Kopie van paspoort of geboorteakte.</li>


Bij ontvangst van deze artikelen worden internationale studenten in kennis gesteld van acceptatie of ontkenning. Geaccepteerde studenten krijgen een voltooide I-20-formulier, die zij dan aan een Amerikaanse consulaat dienen bij het aanvragen van hun studentenvisum (FI). Studentenvisum moet worden verkregen alvorens de Verenigde Staten binnen te komen, omdat het omzetten van een toeristenvisum naar een studentenvisum helemaal niet verzekerd is.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 3 andere vakken van Northwest Missouri State University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
27,186 USD
Missouri inwoner per semester uur: $ 389.11 / Niet-Missouri inwoner per semester uur: $ 641.97
Op locaties
Op datum
Einddatum
Mei 15, 2021
Aanmeldingslimiet
Einddatum
dec 15, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mei 15, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Einddatum
dec 15, 2021