Read the Official Description

mba in de luchtvaart beheer

Het Aviation Management MBA-programma onderzoekt de snel bewegende luchtvaartindustrie, die getuige is geweest van een enorme groei in een relatief korte periode van tijd. De snelle transittijden aangeboden door de lucht vervoer, in combinatie met de steeds toenemende aantal routes, heeft geresulteerd in een enorme vraag van zowel toeristen als zakelijke reizigers. Tegelijkertijd is er sprake van een toenemende behoefte aan luchtvracht diensten als gevolg van de globalisering, kortere levenscycli van producten en de hogere verwachtingen van de klant.

Deze factoren hebben een behoefte aan adequaat opgeleid personeel die wordt bemoeilijkt door de noodzaak de bijbehorende infrastructuur, waaronder uitbreiding van bestaande luchthavens en bouwen nieuwe ontwikkelen gegenereerd.

Waarom inschrijven op dit programma?

Het programma trekt niet alleen professionals die al betrokken bij een Aviation Management rol, maar ook professionals uit een breed scala van sectoren (met inbegrip van financiën, productie, detailhandel, vastgoed, horeca, gezondheidszorg en veiligheid), die op zoek zijn naar hun luchtvaart management vaardigheden te verbreden.

Het programma biedt studenten de gelegenheid om:

 • Bestudeer het management van de luchtvaart organisaties op een gevorderd niveau
 • Verbeteren van hun zakelijke vaardigheden
 • Bereid je voor onderzoek of verdere studie.

Accreditatie

De MBA in Aviation Management is een dual-award programma door Emirates Aviation University en Coventry University, UK verleende. De EAU award is geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (MOHESR) in de VAE.

Carriere vooruitzichten

Afronding van de MBA in Aviation Management programma biedt een middel voor het verbeteren van de loopbaanperspectieven door middel van promotie met een bestaande werkgever, verbeterde vooruitzichten met alternatieve werkgevers of door het verstrekken van de vaardigheden die u kunnen helpen bij het maken van een carrière verandering.

De MBA-diploma is een erkend diploma, dat wereldwijd wordt erkend door de academische samenwerking tussen twee bekende instellingen, Emirates Aviation University en Universiteit van Coventry. Veel werkgevers zijn van mening dat een persoon die MBA studie heeft verricht heeft een goed niveau van begrip van de 'big picture' en heeft de vaardigheden die hen in staat te beheren met meer competentie en het vertrouwen in een steeds veranderende en complexe zakelijke omgeving verkregen.

Opzet van de cursus

De cursus bestaat uit acht modules en een proefschrift.

 • Financiële Analyse voor Managers
 • Projectmanagement
 • Marketing Management
 • Organisational Behaviour en Human Resource Management
 • luchtvaartmaatschappij operaties
 • Airport Operations
 • Global Issues in de luchtvaartindustrie
 • Aviation Strategy
 • MBA Dissertation

Wijze van levering

Modulaire basis (block-modus) met lessen normaal gesproken om de twee maanden (vijf dagen per module) gehouden.

DUUR

Anderhalf jaar, in deeltijd.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Emirates Aviation University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Duration
18 maanden
Deeltijd
Prijs
120,000 AED
Collegegeld, 2.500 AED.Registration Fee
Deadline
By locations
By date