Het afgestudeerde programma in Financial Management biedt twee tracks: (A) Financiële administratie en (B) Financiële wetten.

Onze curricula richten zich op onderzoeksmethoden, praktische en professionele vaardigheden en case analyse mogelijkheden. Net als onze bacheloropleidingen worden studenten in beide liedjes onder ons programma geregeld om deel te nemen aan trainingen die worden gegeven aan toonaangevende kandidaten voor bedrijven en het bezoeken aan bedrijven van verschillende bedrijven. Naast het aanbieden van cursussen onderwezen door wereldklasse faculteitsleden in ons programma, hebben we ook samengewerkt met internationaal gerenommeerde scholen om professionele vakken te bieden. De topkwaliteit onderzoeksbronnen die door de jaren heen zijn geaccumuleerd en het milieu op de campus hebben ons ook geholpen internationale talent te werpen en internationale management professionals in de financiën voor Taiwan te bevorderen.

Geavanceerde management kerncursussen zijn Leiderschap en Prestatie, Financiële Product Innovatie, Investeringsbeslissingsanalyse, Bankrisicobeheer en Seminar over Financieel Plan. Praktijkcursussen zijn: Case Analyse, Internationale Financiële Markten, Seminarium over Digitale Financiën, Seminar over Handelsstrategie, Kredietpraktijk in Bankwezen, Bedrijfsfusie en Acquisitie, Bank Holding Company Law and Practice, Internationaal Recht en Praktijk in Banking Operations, Financial Market Regulations and Practice , De wet inzake financiële fusies en juridische naleving en praktijk in de financiën.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum