MBA in Health Care Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA in Health Care Management

Snelle ontwikkelingen in wetenschap en technologie hebben de behoefte aan zeer gespecialiseerde leidinggevenden en managers in de gezondheidszorg industrie. In reactie op deze vraag, Coleman University Health Care Management MBA-programma is afgestemd op de ontwikkeling van de specifieke zakelijke vaardigheden die nodig zijn voor professionele groei op het gebied van de gezondheidszorg management.

Dit unieke MBA-programma biedt gerichte en uitgebreide cursussen in de fundamenten van de Amerikaanse gezondheidszorg, gezondheidszorg marketing, financieel management voor de gezondheidszorg organisaties, kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg en de gezondheid informatiesystemen.

Het resultaat is een programma dat de zakelijke voordelen van een traditionele MBA biedt, maar doet dat in de specifieke context van de Amerikaanse gezondheidszorg. Succesvolle afgestudeerden zullen goed voorbereid op leidinggevende functies te nemen binnen de gezondheidszorg, of binnen organisaties die de gezondheidszorg te ondersteunen.

Denk aan het; In slechts 17 maanden, kunt u het hele programma te voltooien, verdien je Health Care Management MBA door middel van een nationaal erkende programma dat is ongeëvenaard, en het realiseren van het potentieel voor groei in uw vakgebied.

Laatst bijgewerkt op apr 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technolo ... Lees meer

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technology. Lees Minder