MBA In Het Algemeen Management

Metropolitan College of New York

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA In Het Algemeen Management

Metropolitan College of New York

MBA in General Management

Bedoeld voor werkende professionals, kunt u uw MBA van MCNY verdienen in zo weinig als een jaar. Wij bieden 's avonds en in het weekend lessen, evenals een selectie van online cursussen en versnelde programma's.

Of u nu geïnteresseerd bent in onze MBA in Media Management, Financial Services, of onze Algemene MBA zijn, al onze MBA-programma's verder gaan dan de traditionele curriculum om een ​​ingebouwde reizen naar het buitenland deel te nemen.

MCNY MBA-studenten krijgen een wereldwijde business perspectief van studie in plaatsen als Londen, Parijs of Frankfurt.

Programma overzicht

Op het middelpunt van MCNY MBA-programma's is het college-Purpose Centered Onderwijs model, waar de studenten werken methodisch elk semester om verder te verhogen hun begrip van de wereld van het bedrijfsleven, terwijl wordt bijgedragen tot de ontwikkeling van hun constructieve acties.

De Constructieve actie richt zich op strategische analyse, planning en implementatie van innovatieve bedrijfsmodellen, producten, klanten, marktsegmenten en geografische markten te definiëren voor de toekomst. Eerder dan afwisselend een academische en stage of werk-gerelateerde semester zoals dat in een aantal work-opleidingen, de MCNY MBA-curriculum vereist simultane interactie tussen kennis en actie, studie en praktijk, zoals elke student wordt verwacht dat het ontwikkelen en voltooien van een echte wereld Constructieve actie tijdens elke Purpose.

Om deze doelen te bereiken, worden de studenten in de MBA-programma's die nodig zijn om drie doelen van geïntegreerde full-time studie en de praktijk in de industrie en Venture Assessment (Doel 1), Business Planning, Ontwikkeling en Marketing (Doel 2) en Venture Implementatie, Actualisatie voltooien en Evaluatie (Doel 3), zoals toegepast op hun gekozen gebied van specialisatie in General Management.

Programma Structuur

De MBA-programma in General Management bestaat uit drie doeleinden (1 - 3) en draait rond vijf dimensies: Doel, Waarde en Ethiek, zelf en de ander, Systems and Skills. Deze afmetingen vormen de kern van cursussen voor elk specifiek doel aangeboden.

De cursus inhoud zijn gericht op verwezenlijking van de algemene doelstellingen van het programma. De drie doelstellingen en de cursussen worden aangeboden in elk worden hieronder gegeven: Doel 1: Industrie en Venture Assessment

 • Doel: CA 1 - Strategische Industry Analyse
 • Vaardigheden: Managerial Accounting
 • Self & Others: Emerging Technologies en Business Empowerment
 • Waarden & Ethiek: Business Law & Ethics
 • Systemen: Intra en Ondernemerschap & Business Management

Doel 2: Business Planning, Ontwikkeling en Marketing

 • Doel: CA 2 - Strategische Planning
 • Vaardigheden: Bedrijfseconomie
 • Self & Others: Marketing in een platte wereld
 • Waarden & Ethiek: Project Leadership
 • Systemen: Organizational Behavior, Development & Transformation

Doel 3: Implementatie, Actualisatie en Evaluatie

 • Doel: CA 3 - Strategic Management & Evaluatie
 • Vaardigheden: Managerial Finance
 • Zelf & Other: Mensen, Conflict, Onderhandelen & Resolution
 • Waarden & Ethiek: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen / International Practicum
 • Systemen: Innovation & Knowledge Management

The Purpose Dimension (semester cursussen) is waar studenten actualiseren hun constructieve acties. The Purpose Dimension seminars zijn daarom de kritische forums waar, via discussies, planning, onderzoek, en gedeelde verkenning van problemen en oplossingen, het leren van studenten wordt beoordeeld, verduidelijkt en in contextueel aandacht brengen. In deze seminars, elke student draagt ​​actief, waardoor ideeën, onderzoeksresultaten, specifieke problemen, en de plannen met betrekking tot zijn of haar specifieke Constructieve actie met een bepaalde zakelijke onderneming in zijn / haar specifieke branche, om te delen met andere studenten van het seminarie.

Daarnaast is een doel van elk seminar is om te stimuleren en vaardigheden van cruciaal belang voor het ontwikkelen van professionele en wederzijds voordelige relaties tussen studenten gelden. Zoals wederzijdse medewerkers, zullen de studenten hun inzichten uit veldwerk, toegewezen lezingen en voordrachten in de andere Dimension klassen in een focus die theorie integreert met hun individuele Constructieve Acties brengen. Als zodanig moeten de studenten een passend veld plaatsing die bij elke Doel om hun constructieve actie te voeren. De ervaring in het veld kan variëren van het ene doel naar het volgende, indien nodig en kan bereiken via een van de volgende: de bestaande werkgelegenheid, stage en / of mentoring.

Na attainting een MBA in General Management aan MCNY, zullen afgestudeerden van het programma het proces van verandering voor zichzelf, anderen en voor een duurzame mondiale gemeenschap leiden. Het programma heeft specifieke redenen dat afgestudeerden zullen werken aan het verwerven van hun graden op MCNY en deze omvatten het volgende:

 • Beheren van veranderingen in een dynamische internationale omgeving en in de hele waardeketen.
 • Het ontwikkelen van nieuwe kansen voor zichzelf en anderen door middel van constructieve actie.
 • Solliciteer opkomende technologieën voor zakelijke groei.

Carrièremogelijkheden

Carrièremogelijkheden voor MBA-afgestudeerden wordt een stijging in 2014. MBA-afgestudeerden zijn werkzaam in midden tot hoog level management posities in marketing, financiën, informatica, human resource, strategische planning en consultancy in zowel binnenlandse als wereldwijde mogelijkheden. Daarnaast hebben veel MBA's streven ook ondernemende ventures en in kaart te brengen van hun eigen professionele cursus door het ontwikkelen en investeren in hun eigen ideeën en ventures. Voor wie op zoek naar zakelijke kansen, is de vraag naar nieuw geslagen MBA's naar verwachting toenemen. (GMAC) werkgever enquête van de Graduate Management Admission Raad gaf aan dat 76 procent van de werkgevers MBA-afgestudeerden zullen inhuren in 2013, een stijging van 69 procent in 2012.

Volgens een onderzoek van The 2013/14 QS TopMBA.com Jobs & Salaris Report, zal er een 16 procent stijging van de MBA kansen in 2014 gebaseerd op de antwoorden van de werkgevers (TopMBA Website, 2013) zijn.

Bovendien, GMAC Corporate Recruiters Survey, "werkgevers in de VS verwachten te betalen MBA-afgestudeerden aanzienlijk meer in 2012 dan nieuwe medewerkers met slechts een bachelor's degree. Dit vertaalt zich in de jaarlijkse winst voor nieuwe MBA's die zijn in de VS $ 40.000 hoger, gemiddeld, dan graad houders van de salarissen bachelor's kunnen verwachten "US News & World Report LP ook gemeld dat" MBA inhuren blijft groeien.; Werkgelegenheid onder MBA gradiënten is het hoogst sinds vóór de recessie. "

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates