Mba in het internationale bedrijfsleven

Birmingham Business School, University of Birmingham

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba in het internationale bedrijfsleven

Birmingham Business School, University of Birmingham

Het kiezen van onze MBA in International Business zal uw vermogen om te presteren op het hoogste niveau in het internationale bedrijfsleven te ontwikkelen. Wij zullen u plaatst op vier verschillende en uitdagende enterprise projecten, waarbij je nauw zal samenwerken met bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd om uw wereldwijde bewustwording te verbeteren.

Onze aanpak op het programma is om voortdurend toepassing theorie naar praktijk - zodat u in staat om onmiddellijk toe te passen je leren in de echte wereld en maken een blijvende impact op uw branche zal zijn.

Een verbeterde MBA ervaring

MBA-studenten hebben de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hoe de high profile zaken leiders maakte het aan de top te krijgen en ontdek wat maakt een groot leider via onze Distinguished Leaders Series.

Selecteer studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​deel van een meer intieme rondetafelgesprek met de onderscheiden leiders, om individuele vragen te stellen en hun carrière en het thema van leiderschap in meer detail te onderzoeken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
12 - 24 maanden
Voltijd
Price
Prijs
25,000 GBP
MBA - programma van een jaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Birmingham, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates