Het kiezen van onze MBA in International Business zal uw vermogen om te presteren op het hoogste niveau in het internationale bedrijfsleven te ontwikkelen. Wij zullen u plaatst op vier verschillende en uitdagende enterprise projecten, waarbij je nauw zal samenwerken met bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd om uw wereldwijde bewustwording te verbeteren.

Onze aanpak op het programma is om voortdurend toepassing theorie naar praktijk - zodat u in staat om onmiddellijk toe te passen je leren in de echte wereld en maken een blijvende impact op uw branche zal zijn.

Een verbeterde MBA ervaring

MBA-studenten hebben de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hoe de high profile zaken leiders maakte het aan de top te krijgen en ontdek wat maakt een groot leider via onze Distinguished Leaders Series.

Selecteer studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​deel van een meer intieme rondetafelgesprek met de onderscheiden leiders, om individuele vragen te stellen en hun carrière en het thema van leiderschap in meer detail te onderzoeken.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Birmingham Business School, University of Birmingham »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
12 - 24 maanden
Voltijd
Prijs
25,000 GBP
MBA - programma van een jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019