Mba in het internationale bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA in International Business

De International Business concentratie stelt de student te bouwen op het solide fundament van de kern cursussen in het MBA-programma en biedt studenten de kennis en capaciteit die nodig zijn om effectief te functioneren als managers in concurrerende en mondiale economie van vandaag. De cursussen in de concentratie zullen de studenten een kans om te leren over de werking van de internationale economie en hoe multinationale organisaties van elke omvang, zowel gouvernementele en niet-governmental- werken in een verscheidenheid van culturele en politieke en juridische omgevingen geven. De cursussen zullen studenten in staat om te leren over de internationale handel theorieën en overeenkomsten, de wereldwijde financiële markten en de financiële vaardigheden die nodig zijn voor een effectief beheer van de bedrijven die zich bezighouden in het internationale bedrijfsleven.

International Business Concentratie

Het International Business programma is ontworpen om het beheer van vaardigheden die nodig zijn voor het effectief opereren in het internationale bedrijfsleven te verbeteren. Studenten in de International Business concentratie leren hoe je globaal denken over de zakelijke wereld. Studenten zullen hun bewustzijn en begrip van de uitdagingen van het bedrijfsleven in een mondiale economie te verbreden. De cursussen zijn bedoeld om de kennis en vaardigheden ontwikkeld in de andere business courses verbeteren, alsook om vaardigheid te bieden in de internationale zakelijke gebieden van de internationale handel, investeringen, management, marketing en financiën. De International Business concentratie is bedoeld voor studenten die zich willen voorbereiden om schurft in bedrijven die nationale grenzen overschrijden en om te functioneren in de mondiale zakelijke omgeving. Vaardigheden verworven in de grote kan worden gebruikt bij het verstrekken van management en professionele expertise voor het bedrijfsleven, de overheid en not-for-profit organisaties.

Tiffin Universiteit 's Accreditaties:

Tiffin University wordt door de raad van Regenten van de staat Ohio bevoegd tot gunning van de MBA-graad. Het programma is regionaal geaccrediteerd door de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen. Het programma heeft ook een nationale en internationale stempel van goedkeuring met een accreditatie door de Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's.

Het Ministerie van Ohio van Personeel ontwikkeling en certificering heeft goedgekeurd elf TU MBA-opleidingen voor administratieve / management / Toezicht MR / DD-certificering.

Your Life Experience Equals A Dynamic Classroom Experience

Ons commitment aan kwaliteit begint met een aanvraag proces ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten die ons programma hebben de mogelijkheid en de achtergrond om succesvol te zijn. De gemiddelde MBA-student betreedt de Universiteit Tiffin programma met bijna 10 jaar van de post-graduate werkervaring. De student lichaam heeft graden op gebieden variërend van business-to-geneeskunde, uit de sociale wetenschappen tot engineering, uit de wet op de vrije kunsten, menswetenschappen en nog veel meer. De levenservaring van deze gevarieerde studentenpopulatie draagt ​​bij aan het dynamische en interactieve karakter van de educatieve sfeer op Tiffin University.

De Tiffin Universiteit academische traditie

Tiffin University is in haar twaalfde decennium van het opleiden van studenten voor succes, een solide fundament waarop uw eigen persoonlijke succes te bouwen. Maar op hetzelfde moment, het curriculum en educatieve methoden op Tiffin University ondergaat een continu proces van verbetering. Ons curriculum onderscheidt zich door een focus op het ontwikkelen van competenties in leiderschap en teamwork, communicatie vaardigheden, en bestuurlijke besluitvorming en het oplossen van problemen.

Wij bieden u met persoonlijke ondersteuning

Wij begrijpen dat uw succes hangt af van ons vermogen om uw vragen snel en correct te beantwoorden. Vrijwel elke enquête of studie ontworpen om de kritische succesfactoren in online onderwijs te identificeren bevestigen dat het houden van studenten verbonden is een topprioriteit. Onze studenten waarderen de persoonlijke ondersteuning die zij op Tiffin Universiteit ontvangen als de voornaamste reden voor hun succes, en ze online programma's Tiffin University's zou aanbevelen aan een vriend of collega wegens het.

Uw TU MBA kan leiden u naar Real-World Succes: Carrière!

Past TU MBA-afgestudeerden zijn carrière georiënteerde posities gevonden direct na het afstuderen in dit soort beroepen en / of met dit soort bedrijven en organisaties (en dit zijn slechts een paar voorbeelden!):

 • Plant Manager
 • Accountants
 • Financiele Instellingen
 • Verzekeringsmaatschappijen
 • Health Care Administration
 • University / College Administration
 • bankieren
 • Not-for-profit instellingen
 • Overheidsinstellingen
 • Besloten en naamloze vennootschappen
 • Hotels en Restaurants
 • Krijgsmacht
 • Public Transit Systems
 • Recreatieve voorzieningen
 • Appraisal Firms
 • Real Estate Brokers
 • Ontwikkelaars
 • Zelfstandig ondernemerschap
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular pr ... Lees meer

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular programs, many of which are nationally recognized, include homeland security/terrorism; sports and recreation management; communication; and business management, to name a few. Lees Minder