MBA in kleine en middelgrote Enterprise Development


In bijna elk land ter wereld, wordt het grootste deel van de omzet en de werkgelegenheid gegenereerd door het midden- en kleinbedrijf (MKB). Paradoxaal genoeg, de aandacht van de meeste zakelijke auteurs en universitaire programma's is voornamelijk gericht op de grote bedrijven, hun speciale problemen en inzichten.


September (midden- en kleinbedrijf Programma Training) is niet alleen een internationaal programma, maar ook een programma voor onderzoek en onderwijs aan de Universiteit van Leipzig en Vietnamese-Duitse universiteit. Het is gewijd aan het verstrekken van theoretische inzichten en praktische ervaring bevorderen midden- en kleinbedrijf (MKB). We hebben besloten om ons programma te baseren op de patronen van de uitstaande Duitse Mittelstand die proberen om de kennis om bedrijven en instellingen te zenden van over de hele wereld om uit te voeren winnende strategieën om met succes te bevorderen MKB.


September biedt:

 • Een MBA in kleine en middelgrote Enterprise Development
 • Een PhD-programma
 • International kortdurende opleidingen voor ondernemers, managers en institutionele besluitvorming en beleidsmakers
 • Speciale diensten voor het midden- en kleinbedrijf Development (KMO's)


De september MBA is een geaccrediteerde programma.


De MBA in kleine en middelgrote ondernemingen Ontwikkeling van de Universiteit van Leipzig en Vietnamese-Duitse universiteit ontving in 2006 de volledige accreditatie van de Hannover Central Evaluation and Accreditation Agency (Zeva), die waakt over de kwaliteit en de verbetering van de academische opleidingen aan universiteiten . Zeva ia een lid van ENQA, de Europese Vereniging voor kwaliteitszorg in het hoger onderwijs.


In 2008 werd de internationale september MBA-programma bekroond met een speciale onderscheiding in de wedstrijd "Kwaliteitslabel voor de Top 10 International Master Opleidingen in de Duitse universiteiten" van de Duitse Academic Exchange Service (DAAD) en de Stifterverband fue sterven Deutsche Wissenschaft (Foundation voor de Duitse Sciences).


Dit programma is aangepast aan een praktische aanpak die gaat om de werkelijkheid mogelijk aan te bieden. Daarom is meer dan 60% van onze programma bestaat uit adviseurs en deskundigen die actief zijn in iedereen van het onderwerp die deel uitmaken van het programma. Dit programma wordt aangeboden op vgu als een part-time opleiding, waardoor studenten aan het werk in de dag en om te studeren 's avonds en in het weekend.


Hier is wat je krijgt nadat het programma:

 • Prestigieuze dubbele Masters graden in Business Administration uit Duitsland en vgu.
 • Concurrentievoordelen op de arbeidsmarkt door blended vaardigheden in Business, internationale sociale competentie, het oplossen van problemen en competentie Engels.
 • Eindeloze mogelijkheden over te dragen aan doctoraten met een Master diploma erkend over de hele wereld.
 • Verbeter leidinggevende kennis en vaardigheden in de bedrijfsleiding.


Hier is wat je krijgt tijdens het programma:

 • Een flexibele deeltijdwerk-en-opleiding aan een premie universiteit met een world-class normen, midden in Ho Chi Minh City.
 • De hoogste kwaliteit van het onderwijs met een uitstekende curriculum, toegewijd en ervaren docenten en deskundigen uit Duitsland.
 • Uitstekende programma in het Engels gegeven vol met real-world business cases en zachte vaardigheden zoals teamwork, presentatie, taal en het oplossen van problemen.
 • Een kans om Engels verwezenlijkingen IELTS 6.0
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
4,000 USD
per semester.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019