Mba in maatschappelijk verantwoord ondernemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA in maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO is een cadeau voor jong India. Het leidde tot een diepgaand gebied van management met kansen en groei. Een nieuwe reikwijdte voor de baan breekt de grenzen van man machineconcept. In plaats daarvan synergiseert het machine en de mensheid. Dit is het enige gebied dat het behoud van plezier biedt met een combinatie van menselijke aanraking en zaken. Zo, voor de manager van morgenCSR, moet een individu academisch goed opgeleid en professioneel opgeleid zijn op het gebied van MVO. Ook typisch verzorgd in perspectief van MVO.


Over het programma (MBA in MVO)

Endeavour om MBA in MVO-cursus te starten is een nationale behoefte en wordt ook beschouwd als een nationale bijdrage. Vanaf nu zullen de referenties 2013 zijn; met vermelding van het mandaat van MVO-wet als nieuw bedrijfskenmerk, groter dan enig ander beheersgebied van specialisatie. MVO in Companies Bill is de stille revolutie die het groeibaan van India op een ander niveau zal doorvoeren. De waarde van onze MBA in het MVO-programma kan worden gevonden door de brede blootstelling van academische optie en mogelijkheden tot professionele uitkomsten. Voor zover de wet bestaat, zijn er meer dan 3000 grote bedrijven en andere 11000 bedrijven moeten hun MVO-afdeling opzetten met volwaardige operaties. Van dit jaar zou er duizenden professionals nodig zijn. Vandaar dat CSR-CoE de enige Indiase is. Zuid-Azië's eerste instelling om 120 zitplaatsen te bieden.


Programma onderscheidend kenmerk

MBA in MVO biedt u de mogelijkheid om uw carrière te ontwikkelen door sociale kwesties te combineren met zakelijke perspectieven. Beter verzorgd op een manier waar je zou kunnen samenwerken en onderscheiden tussen een typisch welvaartsproject en mensen profiteren door middel van maatschappelijke participatie door MVO. Duurzaamheidsrapportage valt al onder MVO. Het is gekoppeld aan industriële relaties, supply chain management, R & R en merkwaarden, de lijst is letterlijk groot. Dit zal u uitgerust met de kennis en vaardigheden om zaken en maatschappij aan te pakken ten behoeve van de mensen.

Dit is het eerste formele management programma heeft werkpotentieel met loopbaangroei. MBA in MVO is een frisse poging om de kracht van je dromen te realiseren. Als u een reden hebt om te groeien in uw tijd, is dit programma het antwoord.

We begrijpen uw mogelijkheden en dit is onze passie Dit pioniersprogramma toont onze inzet om ervoor te zorgen dat het onderwijzen van maatschappelijke verantwoordelijkheden van bedrijfsvoering en ethiek een essentieel onderdeel vormen van de MBA van het MVO-CoE.

Via dit programma zijn we aan het bouwen van nieuwe managementkaders. Het is anders dan in vergelijking met gewoonlijk algemeen MBA-programma. We zijn voorzichtig voor uw juiste keuze en dit is het enige opkomende gebied onderweg voor het realiseren van uw kracht van dromen. Dit is ongetwijfeld onderscheidende kans die u belt.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

MVO Centre of Excellence MVO Centre of Excellence (CSR - RvE) entailedwith toegewijde professionals met veelzijdige ervaringen inindustry en academici. Ze worden op grote schaal erkend en zijn refere ... Lees meer

MVO Centre of Excellence MVO Centre of Excellence (CSR - RvE) entailedwith toegewijde professionals met veelzijdige ervaringen inindustry en academici. Ze worden op grote schaal erkend en zijn referenties op het gebied van MVO. De manier waarop India gelegitimeerd MVO - eerste in zijn soort in de wereld. Dit is een geschiedenis. Tot dusver is de nieuwe bedrijven Bill, MVO is mandatory.It is nu verankerd in het DNA van het Indiase bedrijfsleven. Om deze nieuwe ontwikkeling aan te pakken, voor het overbruggen van de kloof van de human resources, MVO - is de Raad van Europa actief te werken aan het realiseren van de visie van gebruik te maken van MVO te versterken en maken het concurrentievermogen van ondernemingen in een marktgedreven omgeving. Door zijn activiteiten, MVO -CoE reeds gevestigde institutionele kader dat takena leidende rol voor de oprichting van hoger onderwijs in MVO, platforms voor marktinformatie, onderzoek en professionele facilitering voor de industrie en het maatschappelijk middenveld. Het is nu een mandaat dat het bedrijf is niet alleen voor de winst, eerder verantwoordelijk businessensures inclusiviteit van openbaar belang, die in turnsafeguards duurzame ontwikkeling. Dat is waar India staat vandaag. Dit wetsvoorstel geeft directionsto Bedrijven forspending minimaal 2% van de winst na belastingen (PAT) in MVO. Weergave van de MVO-verslag in het publieke domein is must. Het wetsvoorstel beoogt ook een speciale 'dienst' wordt ondersteund door een onafhankelijke bestuurder en twee andere promotor bestuurders. Deze bestuurders zijn verantwoordelijk en aansprakelijk voor de MVO-activiteiten en uitgaven. Schenden CSRnorms zal neerkomen op strafrechtelijke acties. Dit weerspiegelt het grote belang van MVO in Indiase bedrijfsleven. Van april 2013 genoteerd 2073 Companies (plus 11.000 Industrie) zullen onder de werkingssfeer van MVO; Dit zal meer dan INR 270000000000000 (Rs creëren. Zevenentwintigduizend crores) per jaar. Afgezien van dit, SEBI al afgedwongen verplichte MVO voor de top 100 beursgenoteerde bedrijven. Binnen de komende zes maanden, met deze unieke instrumenten MVO zou ontstaan ​​als een van de meest levendige afdelingen van de 13.000 bedrijven van India. India alleen al vergt meer dan 50.000 MBA in MVO en meer dan 1,50,000 gecertificeerde en getrainde professionals inde komende jaren. Dit is letterlijk uniek in vergelijking met andere mogelijkheden van de business in India. Interessant is dat dit jaar verder organisaties die geschoold personeel in MVO. Met deze ontwikkeling, om de situatie aan te pakken, India heeft geen speciale instelling aan de enorme vraag van MVO en de Human Resources verzorgen. Voor het beheer van MVO, een individu moet academisch worden blootgesteld en professioneel opgeleid. Ook intellectueel te worden verzorgd in perspectief van MVO. Dit is puur een opkomende academische weten. vakgebied van het Management in India. Lees Minder