Mba in olie en gas

Middlesex University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba in olie en gas

Middlesex University London

Hoe wordt de MBA Olie en Gas onderzocht?

Met ingang van september, is de Oil & Gas MBA geleverd 100% door online leren op afstand van meer dan 24 maanden en is wereldwijd beschikbaar. De cursus is zorgvuldig ontworpen en geleverd, zodat u uw professionele ontwikkeling kan versnellen zonder dat u uw carrière te onderbreken, lange perioden uit uw werk of reis naar een verre klaslokaal. Er zijn geen cursussen of seminars om fysiek bij te wonen - zolang u toegang tot het internet, de Middlesex University online learning portal biedt toegang tot geschreven, audio- en video-inhoud. Het beheert ook de groep interacties, peer netwerken en zelfstudie ondersteuning via een verscheidenheid van e-learning hulpmiddelen. Als student van de cursus krijg je een gratis elektronische leerboek voor elke module te ontvangen.

Wie is de MBA Oil and Gas voor?

Misschien wilt effectiever te worden in uw huidige managementfunctie, of zich op een hoger niveau. Misschien heb je wilt verbreden uw leidinggevende vaardigheden of verkennen van nieuwe gebieden van specialisatie. Mogelijk bent u een van de vele professionals, zoals geologen, engineers, analisten etc, op zoek naar jaren van de technische kennis van de industrie en ervaring formaliseren en uw management kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Wat uw motivatie, de strenge academische benadering, ervaren docenten, zal internationaal bezig student collega's en bewezen online leeromgeving van de Oil & Gas MBA u te helpen uw leiderschap potentieel en fast-bijhouden van uw carrière te realiseren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
16,000 GBP
International vergoedingen: £ 16,000
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan