Lees de Officiële Beschrijving

Hoe wordt de MBA Olie en Gas onderzocht?

Met ingang van september, is de Oil & Gas MBA geleverd 100% door online leren op afstand van meer dan 24 maanden en is wereldwijd beschikbaar. De cursus is zorgvuldig ontworpen en geleverd, zodat u uw professionele ontwikkeling kan versnellen zonder dat u uw carrière te onderbreken, lange perioden uit uw werk of reis naar een verre klaslokaal. Er zijn geen cursussen of seminars om fysiek bij te wonen - zolang u toegang tot het internet, de Middlesex University online learning portal biedt toegang tot geschreven, audio- en video-inhoud. Het beheert ook de groep interacties, peer netwerken en zelfstudie ondersteuning via een verscheidenheid van e-learning hulpmiddelen. Als student van de cursus krijg je een gratis elektronische leerboek voor elke module te ontvangen.

Wie is de MBA Oil and Gas voor?

Misschien wilt effectiever te worden in uw huidige managementfunctie, of zich op een hoger niveau. Misschien heb je wilt verbreden uw leidinggevende vaardigheden of verkennen van nieuwe gebieden van specialisatie. Mogelijk bent u een van de vele professionals, zoals geologen, engineers, analisten etc, op zoek naar jaren van de technische kennis van de industrie en ervaring formaliseren en uw management kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Wat uw motivatie, de strenge academische benadering, ervaren docenten, zal internationaal bezig student collega's en bewezen online leeromgeving van de Oil & Gas MBA u te helpen uw leiderschap potentieel en fast-bijhouden van uw carrière te realiseren.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Middlesex University London »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
aug 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
16,000 GBP
International vergoedingen: £ 16,000
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

aug 2019