Mba In Scheepvaart En Logistiek

Copenhagen Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba In Scheepvaart En Logistiek

Copenhagen Business School

MBA in scheepvaart en logistiek

Het CBS Executive MBA in Shipping and Logistics geeft u een ongeëvenaard inzicht in de scheepvaarteconomie en moderne managementtheorieën en hun toepassing in de maritieme sector. Doorheen het programma leer je een holistische kijk op scheepvaart aan te nemen die commerciële, technologische en financiële aspecten integreert, evenals maritiem recht, supply chain management en leiderschapskwesties. Na het afstuderen zul je een volledig begrip van de uitdagingen in deze sector hebben ontwikkeld en een volledig begrip hebben van de behoeften van de industrie in een wereld waarin globalisering, verhoogde concurrentie en de snelheid van technologische verandering steeds hogere eisen stellen aan managementvaardigheden. De volgende bestuursthema's zijn duidelijk gedurende het hele programma:

  • Marktbegrip
  • leiderschap
  • Informatie Technologie
  • Globalisering
  • Milieu problemen
  • Strategische planning

Het onderwijs vindt plaats in de modernste faciliteiten in Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De vraag naar geavanceerd onderwijs binnen professionele vakgebieden is de afgelopen jaren toegenomen. Deze eis heeft de aanzet gegeven tot een verschuiving naar door de industrie gestuurde programma's waar senior en mid-career managers op zoek zijn naar hogere competenties.

Acht modules

Het programma bestaat uit acht modules, die elk worden gevolgd door een individuele opdracht plus een laatste geïntegreerd strategisch project (ISP); die de definitieve masterproef vormen.

Wanneer je bent afgestudeerd aan het programma, heb je het volgende verkregen:

Kennis

Je zult concurrerend zijn voor de internationale arbeidsmarkt omdat je relevante en rigoureuze (= op onderzoek gebaseerde) inzichten en kennis hebt ontvangen van de academische faculteit in samenwerking met topmanagers. In het programma wordt interdisciplinaire knowhow overgedragen via workshops, seminars en het interdisciplinaire project - een combinatie van scheepvaart, recht, economie, operations / supply chain management, marketing, organisatie en financiën. Je verwerft inhoudelijke kennis en sociale kennis door de diversiteit in samenstelling van de faculteit en de klas.

Vaardigheden

Je zult de theorieën, methoden en hulpmiddelen bezitten die nodig zijn om de hele complexiteit van de industrie te begrijpen. Je zult ook je sociale vaardigheden verbeteren door coachingstechnieken, onderhandelingsvaardigheden, conflictoplossing en interpersoonlijke communicatietraining.

COMPETENCE

Je zult de reeks theorieën, methoden en hulpmiddelen kunnen toepassen en je zult strategische, tactische en operationele problemen kunnen oplossen die het hele scala van scheepvaartgerelateerde problemen dekken. Je zult ook sociale vaardigheden kunnen toepassen om leiderschap te demonstreren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
300,000 DKK
Locations
Denemarken - Kopenhagen
Startdatum: Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan