AACSB Accredited

De Master of Business Administration (MBA) programma aan de Indiana State University biedt u een zeer gerespecteerde, betaalbare, flexibele en krachtige geavanceerde business degree met top-accreditatie. U zult de beste praktijken in de binnenlandse en wereldwijde business leren van geleerden met geavanceerde academische kwalificaties die uitblinken in de klas met leerlingen. Het beste van alles, kunt u dit doen in een betaalbaar programma dat grote waarde levert aan u!

Studenten zijn duidelijk in het centrum van de focus in het MBA-programma in Indiana State University Scott College of Business. Ondersteunende en innovatieve faculteit, cutting-edge technologie en hoogwaardige, uitdagende leerervaringen helpen de kennis, vaardigheden, en het vertrouwen dat u nodig hebt voor een grotere verantwoordelijkheid en loopbaanontwikkeling te krijgen.

De Indiana State University MBA en alle undergraduate zakelijke programma's zijn geaccrediteerd door AACSB - International, en de Princeton Review heeft Scott College of Business MBA-programma genoemd als een van de natie de beste negen jaar op rij!

FORMAAT

De MBA is voor full-time studenten als part-time studenten aangeboden met haar lijst van avondonderwijs. U hebt de flexibiliteit om een ​​lesrooster dat past bij uw levensstijl en verantwoordelijkheden te kiezen.

LOCATIE & KLASSE TIMES

MBA lessen worden gehouden in Federal Hall op de campus van Indiana State University in Terre Haute, Indiana. Elke klas komt meestal één nacht per week (maandag tot en met donderdag) 6:00-20:45.

Alle lessen worden geleverd in persoon. De Scott College of Business biedt niet een online MBA-programma.

MISSIE

Personen die deelnemen aan het MBA-programma aan de Indiana State University zullen de kwaliteit, graduate-level voorbereiding ontvangen voor een carrière als manager of zakelijke professional in een steeds veranderende omgeving. Het programma benadrukt zowel de theorie en de praktijk en ontwikkelt vaardigheden in het oplossen van problemen, strategisch denken, en het management van organisatieverandering.

De MBA-programma aan de Indiana State University is gericht op individuen die een bachelordiploma te houden, die op zoek zijn naar geavanceerde business kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een grotere verantwoordelijkheid en loopbaanontwikkeling.

LEERDOELEN

 • Problem Solving: Elke student zal in staat zijn om systematisch te diagnosticeren van problemen en / of kansen, met name in het bedrijfsleven instellingen en alternatieve wijzen van acties om de problemen op te lossen of gebruik maken van de mogelijkheid te ontwikkelen.
 • Strategisch denken: Elke student zal een inzicht in lange-afstands / strategisch management te hebben en in staat zijn om te ontwikkelen, te implementeren, te beoordelen, en verfijnen van een strategisch plan in een zakelijke omgeving zal zijn.
 • Organizational Change: Elke student in staat om systematisch te diagnosticeren milieu en de activiteiten van een organisatie om de benodigde veranderingen te identificeren en plannen om die veranderingen op een manier die doelstelling (en) van de organisatie te bereiken succesvol te implementeren ontwikkelen.
 • Internationale / Global: Elke student zal een goed begrip van de wereldwijde invloed hebben op de zakelijke beslissingen / plannen en / of de plannen voor het beheer van een bedrijf in een mondiale omgeving te ontwikkelen.
 • Werkgroep Werking: Elke student in staat zijn om bij te dragen aan het succes van zijn / haar werkgroep door een leidende rol en / of als teamlid bezet zullen zijn.

ACCREDITATIE

Minder dan vijf procent van de instellingen hebben programma's geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International - de hoogste standaard van verdienste voor business schools. In de Verenigde Staten, kan minder dan 25 procent van de zakelijke programma's AACSB International-accreditatie te claimen, en Indiana State is een van hen. Dit onderscheid niet alleen geeft de aard van de kwaliteit die u kunt verwachten in het programma, maar ook onderscheidt je van anderen op de arbeidsmarkt. De Scott College MBA is ook erkend als "Best Nation's" -programma een door de Princeton Review negen jaar op rij.

CARRIERE

Wanneer u zich inschrijft in het MBA-programma aan de Indiana State University, zult u de kwaliteit, graduate-level voorbereiding ontvangen voor een carrière als een zakelijke professional. Veel afgestudeerden gaan naar een succesvolle carrière als managers in kleine, middelgrote of grote bedrijven in zowel de for-profit en not-for-profit sector. Afgestudeerden van het MBA-programma in te voeren vaak bedrijven op het niveau van het management en escaleren tot functies zoals:

 • Directeur
 • Algemeen directeur
 • Hoofd marketing
 • Chief Financial Officer
 • Chief Human Resources Officer
 • Chief information officer
 • Senior Analyst / Director
 • Ondernemer / Business Owner

TOELATING

De MBA-programma staat open voor iedereen die (of anticiperen op) een bachelor's degree van een geaccrediteerde instelling. Een cursus statistiek is een voorwaarde voor de MBA-curriculum.

Alle vragen moeten worden gericht aan ISU-MBA@indstate.edu.

HOE AANVRAGEN

In aanmerking te komen voor toelating, moet u:

 • Verzend een ingevuld aanvraagformulier
 • Betaalt de kosten van de aanvraag
 • Verzend een GMAT Score
 • Submit officiële transcripties van alle academische werk

Alle studenten die toelating tot het MBA-programma moet gelden voor en door het college van Graduate en Professional Studies en het MBA-programma aan de Indiana State University worden aanvaard. Internationale kandidaten moeten voldoen aan de universiteit eisen voor Kennis van het Engels en het bewijs leveren van financiële steun.

Wanneer een aanvraag indienen

De MBA-programma heeft geen deadlines; aanvragen worden aanvaard het hele jaar door en je kan elk semester beginnen. Typisch, de verwerking duurt minder dan 30 dagen. Vroege toepassing wordt aangemoedigd!

Wat wij beschouwen

Zodra een aanvraag volledig is, zal een beslissing tot toelating worden gemaakt. Toelating beslissingen zijn gebaseerd op undergraduate van de aanvrager (en graduate, indien van toepassing) de prestaties en GMAT score. In sommige gevallen kan een persoonlijk gesprek en / of brieven van de referentie worden gevraagd om uw aanvraag te ondersteunen.

KOSTEN

ONDERWIJS & KOSTEN

De kosten van het bijwonen van de Scott College of Business MBA-programma zal variëren, afhankelijk van de verblijfsstatus van de student. In het algemeen zullen de studenten verantwoordelijk voor de betaling zijn:

 • Onderwijs
 • MBA-programma vergoeding van $ 129 per credit uur
 • Recreation Center vergoeding per semester
 • Eventuele andere collegegeld

Voor de huidige tarieven, kunt u terecht op collegegeld en vergoedingen. Collegegeld en kosten geen boeken, huisvesting of andere kosten van levensonderhoud te nemen.

STEUN

MBA-programma GRADUATE assistentschappen Graduate assistentschappen zijn beschikbaar op basis van concurrentie. Studenten die worden toegekend graduate assistentschappen kunnen hun assistentschap hebben vernieuwd elk semester.

Wat is een afgestudeerde assistentschap?

Scott College of Business afgestudeerde assistenten verrichten van een verscheidenheid van taken in de Hogeschool en Universiteit. Deze taken kunnen onder meer dienst facultaire onderwijs ondersteunen, werken in Scott College of Business administratieve kantoren, in samenwerking met de Academie Small Business Development Center, ondersteuning van de faculteit onderzoek, of andere taken als toegewezen.

De meeste assistentschappen worden normaal toegekend in mei voor de volgende val. Een klein aantal assistentschappen worden toegekend in december voor het voorjaar termijn, hoewel deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Summer assistentschappen zijn ongebruikelijk. In het algemeen, een assistentschap staat voor een inzet van 10 of 20 uur per week.

De financiering voor assistentschappen is op een per-semester basis. Het stipendium voor een afgestudeerde assistentschap kan oplopen tot $ 8000 per jaar. Het bevat ook een vrijstelling van sommige of alle lessen. Sommige universiteiten en MBA-programma kosten niet kan worden opgeheven.

Hoe kan ik een aanvraag voor een afgestudeerde assistentschap?

Om in aanmerking te komen voor een afgestudeerde assistentschap door Scott College of Business MBA-programma, moet de student:

 • Hebben reguliere toelatingsbeleid status bij de College of Graduate en Professional Studies en het MBA-programma.
 • Worden ingeschreven als een full-time student in het MBA-programma (9 credit-uren).
 • Ten minste een 3,0 undergraduate Grade Point Average of een 3,6 Grade Point Average in 12 uur van graduate werk.

Zodra een reguliere toelating wordt ontvangen, moet de student toe de Graduate Programma's Office te melden in het Scott College of Business van hun wens in aanmerking komen voor een afgestudeerde assistentschap. Tijdige indiening van uw volledige aanvraag zal ons toelaten om volledig te overwegen uw referenties. Het Graduate Programma's Office zal een verzoek om een ​​afgestudeerde assistentschap niet beoordelen totdat de student in het MBA-programma is aanvaard.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,257 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen