Mba internationale executive

FIA – Fundação Instituto de Administração

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba internationale executive

FIA – Fundação Instituto de Administração

Gemaakt in 1992 tot zakelijke leiders te vormen, dit baanbrekende cursus heeft een sterke erkenning in het nationaal en internationaal niveau. Het is de definitieve cursus voor degenen die andere MBA hebben gedaan of hun kennis en vaardigheden te verhogen voor een internationale carrière en zoekt een intense uitwisseling van kennis van de meer ervaren studenten uit Brazilië.

FIA Executive MBA

Het International Executive MBA heeft bereikt resultaten vergelijkbaar met die van de meest gerenommeerde instellingen in de wereld in de tevredenheid van studenten, op basis van de evaluaties van de Executive MBA van de Raad US. In 2004, werd het de eerste en enige 'Executive MBA "100% Brazilian als een van de top 100 MBA Executives van de wereld, volgens de Financial Times of London. Sindsdien is de Executive MBA is een regelmatige MBA Business of "Executive Education" Sinds 2003, de International Executive MBA werd de eerste MBA Braziliaan te worden geaccrediteerd door AMBA - De Vereniging van MBA's in het Verenigd Koninkrijk, naar aanleiding van de meest strenge internationale normen van het beheer van het onderwijs. De AMBA is accrediteren entiteit toonaangevende scholen in 80 landen, waaronder de London Business School, Insead, IMD onder anderen. In Brazilië, de FIA ​​heeft een record in de MEC - Ministerie van Onderwijs, als een instelling voor hoger onderwijs, en is geaccrediteerd door ANAMBA - National Association of MBA's, de entiteit die de top 10 MBA-programma's in Brazilië met de internationale standaard bij elkaar brengt.

Sinds haar oprichting in 1992, is de FIA ​​aangesloten bij de Executive MBA van de Raad van de Verenigde Staten, de eerste Braziliaanse instelling aan de internationale normen voor MBA's Executive volgen. De FIA ​​is ook een ondertekenaar van de prme - Principles of Responsible onderwijsmanagement, een organisatie gestructureerd door de Verenigde Naties om concepten van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een gebied waarin we veel aandacht, het verspreiden van best practices naar meer dan 17 landen in Europa, Azië en Zuid-Amerika te verspreiden.

Klik hier voor meer informatie en / of deel te nemen aan de selectieprocedure voor een interview te doen en feedback te krijgen van een van onze coördinatoren

Klik hier om onze programma-inhoud te zien

GOALS

Het International Executive MBA is bedoeld om te werken en in staat stellen de leidinggevende om kritisch denken, de wereldwijde strategische visie en het vermogen om veranderingsprocessen in bedrijven leiden in een internationaal concurrerende omgeving te ontwikkelen.

methodologie

De cursus wordt aangeboden in een dynamische omgeving die bevorderlijk is voor het leren, een combinatie van theorie en praktijkcases. Ze worden gebruikt nationale en internationale zaken, op grond van een overeenkomst met Harvard, het aanpakken van echte problemen van bedrijven in toenemende mate concurrerende markten.

De resultaten van dit programma zijn vergelijkbaar met de meest prestigieuze onderwijsinstellingen in de wereld, op basis van de evaluaties van de Executive MBA van de Raad US.

In aanvulling op de expertise van de faculteit, de hoge kwaliteit van de resultaten van het gebruik van een methode leer die instrumenten en gerenommeerde didactische en pedagogische technieken zoals dekt:

 • participatiemethoden, simulaties en ervaringsuitwisseling maken ongeveer 50% van de klassen
 • Overeenkomst met Harvard voor het gebruik van lesmateriaal, artikelen, simulaties en gevallen.
 • Werken in de klas groep en afstand.
 • Ontwikkeling afronding van het project toegepast op zakelijke realiteit.

HET PROGRAMMA

De cursus duurt 20 maanden, met een totale werklast van 500 uur klas en 100 uur na afloop van het werk. Activiteiten in de klas zijn als volgt verdeeld:

 • Gedurende 20 maanden, lessen op vrijdagmiddag en full-time op zaterdag, om de twee weken.
 • Maximaal twee intensieve weken van de klassen in het buitenland, in bepaalde regio's.
 • Een rigoureuze programma waarmee je internationale standaard studies combineren met hun werk.
 • International lezingen en de internationale concurrentiepositie seminars.
 • Een innovatief volgorde: bedrijf richting, organisatie en internationale standaard implementatie.
 • De uiteindelijke MBA, welke vormen en transformeert de professional, burger en bedrijf, het verkrijgen van een holistische en internationale visie
 • voltooiing van project: een business plan toegepast.
 • gebruik maken van de mogelijkheid van het krediet van maximaal 4 keuzevakken voor studenten die later toetreden tot de Professional Master in Business Management.

Er wordt geschat een gemiddelde inzet van 10 uur per week van de afzonderlijke studies.

Nieuwe inzichten met een innovatief programma!

EMBA_Diagrama
Deze school biedt programma's in:
 • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
20 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
99,451 BRL
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan