Mba internationale management

Limak - Austrian Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba internationale management

Limak - Austrian Business School

EXECUTIVE met internationale ambities

Voor leidinggevenden en deskundigen / indoor / s die willen verzamelen aanvullende hun gespecialiseerde beheer MBA internationale ervaring en ontmoet nieuwe perspectieven. Beroep op u? Vervolgens bepaalt de International Management MBA met zijn one-week studiereis de perfecte aanvulling.

OP INTERNATIONAAL NIVEAU SAFE ACT

Gain internationale ervaring, nieuwe contacten te ontwikkelen, interculturele competenties te verdiepen de professional, maar ook de persoonlijke horizon uit te breiden - dat de vaardigheden die u aanschaft in aanvulling binnen de Studiereizen bevatten.

De bouwstenen voor uw succes

  • MANAGEMENT COMPACT - LEIDERSCHAP - SPECIALISATIE - studiereis - MASTERPROEF

Individuele coaching

Je krijgt een kwaliteit sparren, die een individueel gekozen onderwerp dient, samen met een coach, intense werk. U krijgt de gelegenheid om in privé-gesprek met een ervaren business coach onderwerpen hebt u specifiek geïnteresseerd of gebruiken om na te denken.

DOELGROEP

Voor leidinggevenden en deskundigen / indoor / s die willen verzamelen aanvullende hun gespecialiseerde beheer MBA internationale ervaring en ontmoet nieuwe perspectieven.

TOELATINGSEISEN

Voltooiing van het onderzoek en minstens drie jaar professionele ervaring of kwalificatie, door ervaring, die vergelijkbaar is met een studie, en een positieve van voltooide toelatingsgesprek. Bewijs van voldoende kennis van het Engels is ook te vinden tijdens het intakegesprek.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Limak - Austrian Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
20,900 EUR
incl. een week op studiereis naar Canada / VS of China (betaling in termijnen mogelijk) EUR 790, - excl toepassing en examengeld, literatuur. Reis- en verblijfkosten en lunch maaltijden.
Locations
Oostenrijk - Linz, Opper-Oostenrijk
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates