Mba Internationale Part-time

Athens University of Economics & Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba Internationale Part-time

Athens University of Economics & Business

Het Part-time MBA International Program van de Universiteit van Athene of Economics & Business (AUEB) heeft een cursusduur van 22 maanden, verdeeld in 10 academische periodes, gevolgd door de Integrated Impact Project, met een looptijd van 3 maanden.


Het programma biedt aan de deelnemers van het programma de mogelijkheid om de algemene track of een van de 5 majors te volgen:

  • Business Administration (algemeen nummer)
  1. Major in Finance
  2. Major in Marketing & Strategy
  3. Major in International Business
  4. Major in Innovatie & Ondernemerschap
  5. Major in Technology, Logistics & Operations


Na de succesvolle voltooiing van hun cursussen, studenten voeren een geïntegreerd Impact Project. Het programma wordt beheerd door de Programmacommissie, volgens de voorschriften voor afgestudeerde studies van het programma en van de universiteit. De Commissie wordt bijgestaan ​​door het uitvoerend bestuur van het programma, samengesteld uit de Program Director, de coördinator van het Integrated Impact Project, de hoofden van de Academische Zaken, en de Career Planning and Development Office, en het programma secretariaat.

Duur

De Part Time MBA International programma start in september van elk jaar. Voorbereidende cursussen worden aangeboden beginnen eind augustus, voor de 2 weken voorafgaand aan het normale programma. Studenten die aan de voorbereidende cursussen te worden gemeld bij de toelating. De duur van de studies van de Part Time studenten is 22-25 maanden. Alle cursussen voor het programma wordt normaal afgerond medio juli van het tweede jaar. Het programma is verdeeld in 10 academische periodes, iedere periode bestaat uit 7 weken les, gevolgd door 1 week van de examens.

Aan het eind van hun studie, studenten voeren hun Integrated Impact project, die normaal gesproken duurt 3-4 maanden.

Toelatingsvoorwaarden

Alle kandidaten moeten een stevige academische achtergrond aangetoond door een universitair diploma van een formeel erkende Griekse of buitenlandse universiteit hebben

Variatie in het profiel van de kandidaten wordt aangemoedigd, met speciale nadruk op het werven van studenten met een bachelordiploma in de sociale wetenschappen, techniek en wetenschappen, om zo een goede balans met studenten van het management en economische achtergrond te bereiken.

De aanvragers moeten een sterke beheersing van de gesproken en geschreven Engels bewezen door Proficiency Certificate, TOEFL of IELTS bezitten. Bovendien is de korte lesuren en de intense schema vereisen nauwe opkomst en speciale toewijding van alle studenten.

Om in aanmerking voor een plaats in het programma, moeten de kandidaten ook aantonen (door middel van het aanvraagformulier, de essays, de aanbeveling brieven en de verplichte interview) dat zij de essentiële kwaliteiten en motivatie vereist van de internationale managers van morgen en zakelijke leiders bezitten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
22 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
-
Information
Deadline
Contact school
Locations
Griekenland - Athene
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Juli 31, 2019
Dates
Sept. 2018
Griekenland - Athene
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Juli 31, 2019
Price (€ 13.500 voor niet-EU-studenten)