Mba Leiderschap Praktijk

Edinburgh Napier University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba Leiderschap Praktijk

Edinburgh Napier University

Verbeter uw leiderschap en leidinggevende vaardigheden en krijgen de praktische ervaring op een plaatsing op deze postdoctorale opleiding.

cursus introductie

Bent u een onlangs gekwalificeerde ambitieuze afgestudeerde die ervaring op het gebied heeft verworven, zoals de vrijwilligerssector, familiale ondernemingen of leidinggevende posities in verenigingen zoals studentenverenigingen, sportclubs of verenigingen? Als dat zo is, dan is dit innovatieve MBA-programma is voor jou.

Het erkent de opkomst van jonge ondernemers en de vraag van afgestudeerden aan een hogere orde leidinggevende vaardigheden te verwerven om hun carrière snel te ontwikkelen.

Wat je leert

Het programma MBA (Leadership Practice) is ontworpen om u te ontwikkelen als een manager en leider van de toekomst door middel van u te ondersteunen bij het analyseren van omgevingen, het formuleren van de strategie, het nemen van beslissingen en het leiden van veranderprogramma's.

De cursus bevat een plaatsing om u te helpen praktische ervaring en inzichten te ontwikkelen en te bouwen waardevolle links tussen theorie en praktijk en het verbeteren van uw algehele inzetbaarheid.

Door middel van deze plaatsing, heb je een projectplan met als doel de invoering van een nieuwe aanpak of strategie in een openbare, particuliere of vrijwillige sector organisatie te formuleren.

Het programma omvat het volledige scala van MBA vaardigheden evenals extra action learning en kritische reflectie vaardigheden - essentieel voor de moderne manager.

U zult creatief oplossen van problemen, kritisch redeneren en strategisch denken vaardigheden te verwerven, en passen deze aan uw leren over de wereldwijde economische principes, strategische business issues, organisatorische beheer en de realiteit van de concurrentie op de markt.

U zult gebruik maken en versterken van uw schriftelijke en mondelinge communicatieve technieken, waardoor u het vertrouwen om uw ideeën en strategieën te presenteren aan het bedrijfsleven.

Je leert door een combinatie van hoorcolleges, werkcolleges, workshops, groepsdiscussies en andere interactieve leerervaringen. Klassikale leren wordt aangevuld door de aanwezigheid en deelname aan een trainingsweekend, en versterkt door masterclasses met gastsprekers uit verschillende sectoren, waardoor je in contact met de hedendaagse zakelijke oplossingen.

Je wordt ingeschreven als een affiliate lid van de CMI.

Op afstuderen zult u bij onze MBA Alumni gemeenschap, waardoor u toegang tot de toekomstige masterclasses en netwerken.

onderwerpen zijn onder andere

 • Building High Performance Organisaties
 • Beheer en Organisatieverandering
 • Marketing binnen de Global Economy
 • Toonaangevende strategische besluitvorming
 • Reflectie op Practice
 • Action Learning in Organisaties
 • MBA Project

Carrière

De Executive MBA (Leadership Practice) biedt u de mogelijkheid om uw volledige loopbaan potentieel te realiseren. Je zult in de vraag als de werkgevers over de hele wereld te zoeken afgestudeerden met een erkende portfolio die in staat zijn om oplossingen te leveren in complexe organisatorische instellingen.

In de afgelopen jaren hebben de studenten om onze MBA te komen met de eerste graden uit veel verschillende disciplines, en zijn gegaan om carrière te bouwen in een scala van industrieën in de publieke, private en vrijwillige / not-for-profit sector.

Toelatingseisen

 • Een Honours graad 2: 2 of hoger.
 • Vergelijkbaar alternatief kwalificaties of beroepskwalificaties en ervaring kan ook worden overwogen bij de keuze van het programma Leader.
 • Als Engels niet je eerste taal, is het meestal vereist dat u zitten een taaltoets Engels om toegang te krijgen op onze postgraduate programma's.
 • Deze cursus vereist de standaard IELTS 6.0 met geen enkele individuele component score van minder dan 5,5 of gelijkwaardig.

Onze toelatingseisen geven het minimale kwalificaties waarmee we normaal accepteren studenten. De concurrentie voor plaatsen varieert van jaar tot jaar en je bent niet een plek gegarandeerd als u voldoet aan de minimale kwalificaties.

Eisen Engels taal

Als uw eerste taal niet Engels is, zult u normaal gesproken nodig hebt om een ​​erkende test van het Engels te voeren. Of aan de vereisten die hierboven niet zijn vermeld, zal onze minimale Engels taaleisen gelden.

Dit kan niet van toepassing als u al uw school diploma in het Engels hebben afgerond, of je bachelordiploma werd onderwezen en onderzocht in het Engels (binnen twee jaar na het starten van een postdoctorale opleiding). Controleer ons land pagina's om te zien of dit voor u geldt.

toelatingsbeleid

We streven ernaar om zo toegankelijk mogelijk voor iedereen die wil om het hoger onderwijs te bereiken.

Collegegeld

Studenten uit 2016/17 2017/18

 • Home / EU £ 6810 £ 6829
 • Overseas £ 7815 £ 7835

Voor deze cursus leer je studie over twee academische jaar, de vermelde prijzen zijn per jaar.

Studenten beginnen in 2016/17 zal worden gefactureerd de 2016/17 vergoeding in beide jaren van hun studie.

Studenten beginnen in 2017/18 zal worden gefactureerd de 2017/18 vergoeding in beide jaren van hun studie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 semesters
Voltijd
Price
Prijs
6,810 GBP
Home / EU-studenten. Overseas: £ 7815, 2016/17.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates