Mba - major in project- en operations management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Business Administration - Major in Project & Operations Management- programma is ontworpen om u praktische vaardigheden en theoretische concepten te bieden die u nodig hebt om complexe projecten te leiden. Met praktijkgerichte casestudy's presenteert dit projectmanagement de technieken en hulpmiddelen voor het beheer van lange- en kortetermijnprojecten, succesvol en kosteneffectief.

Het uitbreiden van de kerntrajecten projectmanagement zijn concentraties die u inhoudspecifieke expertise bieden, waardoor u uw kennis in uw interessegebied kunt verdiepen. Verder zal je een grondige basis krijgen in de theorie en toepassing van de verschillende concepten die de basis vormen van Operations Management (OM). De Master of Business Administration - Major in Project & Operations Management Program is een uniek programma dat is ontwikkeld op basis van de kennis gerelateerd aan kwaliteitsmanagement dat gebieden van Project, Operations & Quality Improvement Tools & Methods omvat.

Door gebruik te maken van project- en operations management worden de zwakke punten in het management- en operationele systeem van een organisatie versterkt. Vaardigheden en kennis in project- en operations management helpen bij het formuleren van de tegenmaatregelen die relevant zijn om de zwakte binnen een organisatie te elimineren.

Dit programma is ontwikkeld om competente kwaliteitsadviseurs, analisten, product- of servicemanagers, projectleiders, bedrijfsontwikkelaars of -activiteiten, informatietechnologie en supply chain managers op de arbeidsmarkt voor te bereiden. Bij GBS wordt dit programma verder versterkt door samen te werken met Lincoln University of Business & Management, waar een mix van academici en industriële experts zal worden geïntegreerd in het leer- en leerproces. De betrokkenheid van Quality Operation Experts van de relevante industrie bij de ontwikkeling van het lesmateriaal en in het onderwijsproces zal dit studiegebied verder versterken, vooral in de huidige hoger-onderwijsarena die afgestudeerden voorbereidt die relevant zijn voor de competenties die door werkgevers worden verwacht.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Lees meer

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Lees Minder