Een wereld-klasse graduate onderwijs ERVARING - in een bruisende EUROPESE UNIE LAND EN TWEE EUROPESE STEDEN

Waarom onze MBA?

Je weet wat je echt wilt: een respectabele en lonende MBA-programma te voltooien, om nieuwe vaardigheden en competenties te leren, om diepgaande kennis van de onderwerpen wat je fascineren te krijgen, en om uw processie carrière verder. Volgende, je weet hoe dit doel van jou te bereiken: om te zoeken op het internet, om veelbelovende scholen website te onderzoeken, om alle voors en tegens te vergelijken, en om uw keuze te herzien met uw gesloten degenen. Bovendien, afgezien van deze bijzondere doel en zich bewust van hoe het te bereiken, bent u ook voldoende gemotiveerd: een eigentijdse arbeidsmarkt bevordert mensen met verschillende graden en diploma's, een goede MBA vooruit duwt uw kansen op het vinden van een betere positie, en, wat is het allerbelangrijkste, een goede MBA opent je geest om veelbelovende kansen.

Waarom is het dan dat je hangen met uw beslissing? Aanbreken van een MBA-programma is een grote beslissing. Je kunt het niet lichtvaardig te maken. Daarom, ondanks het feit dat je doel van het beëindigen van een geluid MBA-programma is aan de bovenkant van uw prioriteiten, je uitstellen iets aan te doen omdat een belangrijke beslissing vergt veel tijd om te maken en je bent een drukke professional met familie verantwoordelijkheden en, Zo bent u altijd korte tijd. Als gevolg hiervan kunt uitstellen, je bent niet zeker over welk programma te kiezen, je nooit genoeg tijd om goed te concentreren en zich te vestigen op iets. Bijgevolg, na verloop van tijd en niets gebeurt. Aan de achterkant van je geest je herinner me de woorden uit "Gone with the Wind" - geen tijd verspillen, want dat is het spul leven is gemaakt van. En u niet wilt dat uw leven steeds tekort vanwege objectieve moeilijkheden met betrekking tot selectie van educatieve programma's.

We hebben goed nieuws voor u. Je hoeft niet na te denken veel meer dan onze MBA - Marketing en Supply Change Management Programma. Hier zijn de belangrijkste voordelen: Het is van grote kwaliteit, leerde zij de Poolse en internationale docenten en deskundigen, op basis van een curriculum herzien door internationale partners, en wordt gerund door het Centre, dat mensen die koesteren reflectie, praktische toepasbaarheid en die weten dat het omarmt dom om te streven naar wat onwaarschijnlijk is, maar het is lovenswaardig en de moeite waard om inspanningen te doen wat anderen onmogelijk achten.

Het is gebaseerd op een indeling van de studies die het meest opportuun voor MBA-opleiding: part-time studie met online content. Slechts twee vijfdaagse modules per semester. Geen behoefte om uw baan op te zeggen. Geen overmatige druk op je privé-leven. Als je een bepaalde module niet kunt bijwonen, wordt u speciale opdrachten ontvangen en zullen deze module door afstandsonderwijs nog afronden van de programma op tijd af te ronden.

Tot slot, het is een van de beste prijs-kwaliteitverhouding MBA-programma's die je ooit kan vinden. U betaalt slechts 4.000 euro voor het gehele programma (twee semesters).

Wij geloven dat u zijn gekomen over een van de beste evenwichtige MBA-programma's in de wereld. Natuurlijk kan je meer uren en de duur van het programma uit te breiden. U kunt temperen met het curriculum. Sommigen beweren dat er meer modules per semester wenselijk zou zijn. Weer anderen kan aanbevelen het verlagen van het collegegeld. De waarheid is dat als je drie variabelen (kwaliteit, formaat en kosten) en u wilt ze te optimaliseren, wat je krijgt is vrij veel van onze MBA-programma. Je kunt niet verbeteren het niet iets belangrijks te boeten. culturele programIf wat hierboven geschreven heeft gevangen uw aandacht, dan kunt u verkennen verder onze web-site, schrijf ons een onderzoek of bel ons. We willen niet dat u uw beslissing haastig te maken. Tegelijkertijd, raden we u om niet meer weifelen en zich inschrijven in ons programma. We zijn zeker dat je zal de moeite waard vinden en wil je het aan je vrienden.

Het programma omvat een cultureel gedeelte en samenzijn diners. Dit is iets wat we toe te voegen aan het programma gratis omdat we begrijpen maar al te goed het belang van het maken van kennissen onder uw klasgenoten en het bevorderen van uw horizon in informele gesprekken. Polen heeft veel te bieden op het gebied van culturele evenementen en heerlijke gerechten.

Het maken van vrienden is nooit te laat! En het leven is nauwelijks de moeite waard leven zonder hen.

WSPiA

De MBA-programma duurt twee semesters, verdient 60 ECTS en leidt tot het indienen van een MBA-project. In totaal zullen er vier vijfdaagse modules (twee in elke semester). Hier is wat u zult studie:

 • Consumentengedrag
 • Supply Chain Models
 • Corporate finance
 • Decision Making
 • Strategische Planning
 • Bedrijfseconomie
 • International Business Strategies
 • Leiderschap in Business
 • afzet
 • Branding en Innovatie
 • Supply Chain Project Management
 • Juridische kwesties in Business
 • Zakelijke Onderhandelingen
 • Corporate Citizenship
 • Supply Chain Management, IT en Logistiek
 • MBA Seminar

Daarnaast zullen gastsprekers lezingen elke module verrijken.

We besteden speciale aandacht aan selectie van docenten. Drie criteria opvallen als het meest belangrijk voor ons. Docenten moeten begrijpen wat een individuele benadering van een deelnemer betekent. Bovendien moeten zij effectief op te treden op dit begrip. De individuele benadering houdt in het motiveren deelnemers verworven kennis en competenties in de praktijk. De Maya's en andere Mesoamericans wist het wiel maar geen gebruik gemaakt van het op de productie en het transport niet gemaakt. Natuurlijk, bergachtig terrein en het ontbreken van geschikte dieren kan verantwoordelijk zijn voor dit gebrek aan verbeelding, maar hersenloze herhaling van bestaande patronen een rol hebben gespeeld ook. We zullen je leren hoe je beperkingen te evalueren en de voorwaarden te wijzigen in plaats van bezwijken aan hen.

Een ander criterium is een docent duidelijk inzicht in hoeveel theorie hij / zij moet invoegen in zijn / haar instructie. Iedereen realiseert zich dat er een goede balans is cruciaal hier. Tot slot, onder docenten zijn niet alleen onze faculteit leden, maar ook gastprofessoren / experts. Een juiste mate van internationalisering is de derde belangrijk criterium.

Inschrijving

De toelatingsprocedure is snel en eenvoudig. Hier wordt uitgelegd stapsgewijs. Je verzamelt de volgende documenten in elektronische vorm:

 • Een ingevuld aanvraagformulier (van ons ontvangen of gegenereerd via onze website),
 • Een kopie van uw BA / BSc-diploma, samen met zijn transcript,
 • Een kopie van uw officiële ID.

Als uw diploma en cijferlijst niet in het Pools zijn uitgegeven, Engels, Duits, Russisch of Oekraïens, moet je ons sturen hun geautoriseerde vertalingen.

Wij vragen u niet om uw Engels taalvaardigheid te bewijzen. We gaan ervan uit dat u zich bewust van het feit dat de MBA-studie worden gegeven in het Engels en dat uw gesproken en geschreven Engels moet goed genoeg zijn om de studie met succes te voltooien zijn. Houdt u er rekening mee dat tijdens de toelatingsprocedure voeren wij onderzoek van beheersing van het Engels kandidaten. De toelatingscommissie meestal maakt haar besluit in een week of twee. Na de positieve beslissing, bent u een brief van aanvaarding verzonden, de regels en voorschriften van de studies, een overeenkomst met de school en een module schema.

We niet een eenmalige vergoeding in rekening brengen. U stuurt gewoon uw aanvraag documenten en wachten voor onze beslissing. Als we nodig hebben om te verduidelijken wat zaken, zullen wij contact met u op. Eenmaal geaccepteerd, zal je deel uit van een grote familie geworden - een vereniging van mensen die al bewust van het belang van het leren van ongeveer 24 methodes van de winst generatie, 12 manieren om een ​​grote business leader of 7 stappen worden aan uw professioneel succes, graag niet alleen op efficiëntie, maar ook op het begrijpen waarom bepaalde processen zijn er, waarom dingen zijn gerangschikt op deze manier en de andere niet, en hoe men mei en eigenlijk zou moeten zijn / haar talenten te ontwikkelen en te voldoen aan zijn / haar bestemming.

MBA Collegegeld

Het hele MBA-programma collegegeld bedraagt ​​16.000 PLN (wat overeenkomt met ongeveer 4.400 USD of 4.000 EUR). U kunt betalen in twee termijnen van 8000 PLN (2.200 USD of 2.000 EUR per stuk). Betalingen kunnen worden gedaan via overschrijving in de Poolse Zloty (PLN), euro (EUR) of Amerikaanse dollars (USD). Het inschrijfgeld bedraagt ​​400 PLN (ongeveer 110 dollar of 100 euro) om samen met het collegegeld (of de eerste tranche van het collegegeld) worden betaald.

mba
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,400 USD