Lees de Officiële Beschrijving

Voor wie is dit programma voor?

Newcastle Business School MBA conversie
is speciaal ontworpen voor studenten die als aanvulling op hun bestaande masteropleiding aan de N ewcastle Business School MBA. Personen die hebben (of willen hebben) een relevante Masters degree van Newcastle Business School en hebben vervolgens gecomplimenteerd dit met drie jaar minimum werkervaring in staat zijn om toe te passen.

Ten eerste, je studie op de campus voor je master. Vervolgens krijg je relevante werkervaring. Dan bent u van toepassing voor de toegang tot de MBA-conversie. Het is zo makkelijk als dat.

Vanaf 2008 boden we de MBA-conversie naar studenten van onze 'MSc Business met suite' van programma's en onze MA IBA (nu MSc Global Business Management).

Vanaf 2010 is het de bedoeling om een ​​MBA-programma Conversie te bieden aan al onze masteropleidingen *.

Fase 1 - Bestudering van de desbetreffende masteropleiding

Voor die studenten die deze route nemen, moet u succesvol eerste een van de masteropleidingen in deze brochure te voltooien, met uitzondering van de MA MSc Multi-Disciplinaire Design Innovation. Er zijn twee routes naar uw programma om te zetten in een MBA. De eerste is voor studenten die hebben afgerond een generalist Masters, dat is de MSc Business met Management of de MSc Global Business Management (en haar
voorganger MAIBA). De tweede is voor degenen die hebben afgerond een van de gespecialiseerde MSc-programma's.


Fase 2 - Relevante werkervaring

Bij Newcastle Business School, heeft de nadruk altijd over zaken zetten de theorie in de praktijk. Als gevolg hiervan al onze programma's zijn ontworpen om de overgang van studie naar de echte wereld zo naadloos mogelijk te maken. Vorige Masters afgestudeerden zijn gegaan aan de slag in de farmaceutische, bank-en detailhandel alsmede management posities over de hele wereld, zowel in de publieke en private sector. Voor onze MBA programma is er een eis dat studenten de blootstelling aan een hebben bereikt
scala aan management en toezicht, normaal gesproken een minimum van 3 jaar vanaf de voltooiing van het programma geleerd.


Fase 3 - De MBA-conversie-programma - online studie


Zodra u klaar bent met de fasen 1 en 2 kunt u van toepassing voor de MBA-conversie. Toegang tot het MBA is eenvoudig en flexibel. Zodra je er klaar voor voelt, laat het ons weten.

Als u studeerde aanvankelijk de MSc Business met Management programma of de MSc Global Business Management (MAIBA), de MBA-conversie bestaat uit een 60 studiepunten Continuous Professional Development (CPD) portefeuille op basis van uw leidinggevende ervaringen sinds afstuderen en zorgt voor koppeling tussen de academische theorie ontwikkeld op uw Masters en uw huidige behandelaar ervaring. Dit moet worden ingediend binnen een kalenderjaar van inschrijving op het programma. De CPD portfolio kan worden voltooid zonder de noodzaak om de campus lezingen of seminars bij te wonen, maar we moedigen u aan om ons te bezoeken op een bepaald punt in je studie periode. Omdat uw promotor is online kunt u overal studeren, op elk moment en in uw eigen tempo. Dus het past perfect in je werk en vrije tijd verplichtingen. Alle richtsnoeren voor de portefeuille is verstrekt.

Als u studeerde aanvankelijk een van de specialistische masteropleidingen dan het proces van het voltooien van een MBA is het zelfde als hierboven, maar heeft een extra element. Naast de afstandsonderwijs conversie programma, zullen de studenten ondergaan een inventarisatie om te bepalen of, en welke aanvullende modules uit het MBA zal moeten worden ingevuld. Het is niet mogelijk om precies te zijn over dit als dat zal afhangen van een combinatie van oorspronkelijke studie en de daaropvolgende ervaring.

* Op het moment van publicatie van het MBA top-up van de specialist Masters programma is nog onderhevig aan de universiteit goedkeuring.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Northumbria University, Newcastle Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd