De huidige samenleving evolueert in een gestaag tempo. Elke dag, verschillende problemen en uitdagingen ontstaan, waardoor de ontwikkeling van bedrijven een onzeker pad. Om te groeien en bij te dragen aan de vooruitgang van de wereld, bedrijven moeten nieuwe oplossingen te presenteren aan de markt en aan de bedrijfscultuur, nooit het werkelijke doel van elke samenleving negeren: bij te dragen aan het algemeen welzijn.

Het doel van de Full-Time Master in Business Administration is om iedere deelnemer met sterke leiderschapskwaliteiten machtigen in een internationale en multiculturele context. Studenten zullen kennis en competenties over bedrijfskunde te verwerven, evenals overleg en evaluatie van bedrijven, hierbij de mogelijkheid om hun verworven vaardigheden toe te passen in reële situaties.

UCAM's Full-time MBA werd in het bijzonder ontworpen voor mensen met een verlangen om hun carrière op het gebied van business en de besluitvorming te bevorderen.

Kerndoel van deze master zijn internationale en Spaanse universitair afgestudeerden uit verschillende academische achtergronden, zoals recht, communicatie, techniek, kunst, gezondheid, voeding, retail of lichamelijke activiteit, het streven om geavanceerde kennis op te doen op het gebied van bedrijfskunde, assessment en consulting evenals algemeen management, strategie formulering en capaciteitsplanning.

Voor afgestudeerden met ervaring op dit gebied, zal de MBA een kans om hun kennis op te frissen en nieuwe perspectieven aan hun focus op basis van de doelstellingen en waarden die het programma weerspiegelt zijn.

Studenten moeten klaar om te werken en hebben betrekking met vrienden uit verschillende landen, culturen en achtergronden in een multiculturele omgeving die de geglobaliseerde wereld waarin we leven portretteert zijn. De Full-time MBA richt zich op mensen die bereid zijn om te leiden, bij te dragen aan de mensheid en zich in sociaal en economisch duurzame ontwikkeling zijn. Studenten moeten intrinsiek willen leiders van empathie en ethiek die oprechte inspanningen in de projecten zij betrokken zijn bij gezet worden. Bovendien moeten de toekomstige afgestudeerden in staat zijn om hard te werken en het inspireren van anderen als rolmodel, tonen teamgeest en erop gebrand zijn om anderen te helpen slagen in hun inspanningen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Spanish (Spain)

Zie 2 andere vakken van UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
8,900 EUR
8900 € Niet-EU-burgers
Op locaties
Op datum