Mba Master Of Business Administration

Varna University of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba Master Of Business Administration

Varna University of Management

Onze MBA-programma's zijn geweldige manier voor u om uw carrière kansen en toekomstige carrière succes te verbeteren. Het is algemeen bekend dat MBA-diploma is een symbool van professionaliteit, deskundigheid en kennis, zeer gerespecteerd door alle multinationals. VUM MBA-programma's zijn combinatie van theorie en tal van praktische case studies gericht op het oplossen van problemen, de ontwikkeling van managementvaardigheden van de onmiddellijke en blijvende waarde.

De essentie van het MBA-programma zijn gebouwd rond het verzamelen en de consolidatie van leiderschap, besluitvorming, communicatie en analytische vaardigheden die aanzienlijke voor elke succesvolle manager zijn. Last, but not least het MBA-programma is bedoeld voor werkende mensen en daarom studies vinden plaats in het weekend of na het einde van de werkdag, wat betekent dat je kunt studeren en tegelijkertijd te werken. De lessen worden ook aangeboden op vrijdag en zaterdag, die vergemakkelijken reis- en verblijfkosten.

Een ander belangrijk voordeel van onze MBA-programma is optie voor de wereldwijde studiereizen met onze wereldwijde partners.

Naast onze MBA programma's zodat u meer specifieke aandacht van je studie te nemen, afhankelijk van uw behoeften en interesses door u te laten kiezen voor een bepaalde trajecten. Op die manier, zal u niet alleen uw hoogste niveau van het onderwijs, maar ook een op maat gesneden specialisatie die tussen haakjes naast je diploma.

optioneel Pathways

  • MBA Project Management - MBA Product Development Management - MBA Gezondheidssector management - MBA Marketing - MBA International Finance - MBA Human Resources

Het onderwijsproces

Alle docenten worden gegeven in het Engels en zijn officieel goedgekeurd door Cardiff Metropolitan University, UK. Daarnaast zijn er veel gastdocenten leer je tijdens deze cursus.

Onze MBA-studenten komen uit verschillende culturen, industrieën en zijn met diverse achtergronden en werkervaring. Die studenten brengen een mix van ervaring, culturele verscheidenheid, en uitgebreide kennis naar de klas. Een diversiteit als dat verbetert niet alleen de waarde van de studies, maar ook een verrijking van de discussie, forums en seminars tijdens colleges en case study projecten. Bovendien kan de contacten die u zijn gebouwd tijdens je studie leiden in de toekomst op lange termijn zakelijke samenwerking en activiteiten.

Studie modules bestaan ​​uit core modules plus ten minste twee extra keuzemodules volgens de voorlopige gekozen route:

Core modules

  • Mensen en organisaties - Accounting for Decision Makers - Marketing - Operations Management - Strategisch Management - Proefschrift / Start-up een bedrijf / voorgestelde project Twee Keuzemodules op het gebied van Finance, HR, Marketing, Project Management, Product Development Management Final MBA Proefschrift : het proefschrift, dat drie van de MBA's negen modules omvat, is een intellectueel uitdagend stuk individueel beheer onderzoek, dat geeft studenten met de kennis, vaardigheden en competenties van de hedendaagse succesvolle managers.

Studies: British Master of Business Administration Degree uitgegeven door Cardiff Metropolitan University, UK en Bulgaarse Master of Business Administration diploma uitgereikt door Varna University of Management.

Toelatingsvoorwaarden

De toelating is gebaseerd op documenten, IELTS 6.5 + of gelijkwaardig (VUM institutionele Taaltoets Engels beschikbaar) en online of persoonlijk interview met de kandidaat.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 semesters
Voltijd
Price
Prijs
5,850 EUR
Locations
Bulgarije - Waarschuwen
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Bulgarije - Waarschuwen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan