Mba Master of Business Administration

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De EuroMBA is meer dan een MBA. Het biedt managers de kans om hun zakelijke vaardigheden te ontwikkelen terwijl het opbouwen van een internationaal netwerk verspreid over de hele wereld.

Met de deelnemers van gemiddeld 11 jaar professionele werkervaring, met meer dan 20 verschillende nationaliteiten, en met meer dan 50% van de deelnemers die buiten het land van herkomst, de EuroMBA geeft u toegang tot een wereldwijde gemeenschap.

De kracht van partnership

Waarom studeren aan een business school als je kunt studeren op zes? De partners gecombineerde middelen geeft de deelnemers een onvergelijkbare ervaring. Versterk uw zakelijke vaardigheden en ervaring van de kennis en cultuur van onze zes Europese bestemmingen. Georganiseerd rond een actueel thema in het management, studenten volgen een residentiële week bij elk van deze EuroMBA partner instelling:

 • Ondernemen op Aix-Marseille Graduate School of Management (Frankrijk)
 • Global Responsibility bij Audencia Nantes School of Management (Frankrijk)
 • Zakelijke Life Cycle bij EADA Business School in Barcelona (Spanje)
 • Strategieën voor innovatieve groei bij HHL Leipzig Graduate School of Management (Duitsland)
 • Managing Emerging Markets bij Kozminski University (Warschau, Polen)
 • Leren en ontwikkelen in organisaties aan Maastricht University School of Business and Economics (Nederland)

Het curriculum:

 • Introductie Seminar: Deze 4 daagse workshop brengt u op snelheid, met de focus op het schrijven en presentatievaardigheden, interculturele communicatie en ingevoerd om onze online leeromgeving: IBM Connections.
 • Onze zes residentiële weken in heel Europa bestrijken een breed spectrum van onderwerpen op het internationale en het huidige management vraagstukken. Bedrijfsbezoeken en leiderschap training bieden u praktische vaardigheden en inzichten.
 • Online cursussen: De tien belangrijkste online business modules zorgen ervoor dat u een diepgaand inzicht nodig zijn voor het algemeen management posities te ontwikkelen en geven u een kans om een solide internationaal netwerk op te bouwen via de multiculturele teamwork. Studeren waar en wanneer, met dagelijkse online ondersteuning van onze internationale medewerkers.
 1. Strategic Management
 2. Verandermanagement
 3. Internationaal Management
 4. Management accounting
 5. Corporate finance
 6. Human Resource Management
 7. Technologie en Innovatie Management
 8. International Marketing
 9. Bedrijfseconomie
 10. Operations en Supply Chain Management
 • Proefschrift: de laatste uitdaging. Geconfronteerd met zakelijke problemen, maar nooit zeker hoe ze op te lossen? De scriptie is een business project, waar we u voorzien van een deskundige coach om u te helpen oplossen van de grotere problemen
.

Toelatingseisen:

 • HBO-opleiding of gelijkwaardig
 • Minstens 5 jaar professionele ervaring
 • Vaardigheid in het Engels
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywor ... Lees meer

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywords of the EuroMBA include the strong international network of students, alumni and faculty, coverage of international business and management topics, flexibility through combination of online and residential learning, multicultural team projects, use of latest technologies and international accreditation and recognition. Lees Minder
Maastricht , Nantes , Marseille , Kitzscher , Warschau , Barcelona + 5 Meer Minder

Accreditaties