Lees de Officiële Beschrijving

Business Administration (MBA)

• De kracht die UM-Flint's MBA-programma beheert, is teamwerkprojecten, een aanpak van leren dat rechtstreeks trekt uit de meest succesvolle zakelijke benaderingen van vandaag voor innovatie, implementatie, risicobeheer, besluitvorming en meer.

• MBA-programma van UM-Flint stelt u in staat om meer diepgaande vaardigheden op gespecialiseerde terreinen te ontwikkelen door middel van concentraties in Accounting, Computer Information Systems, Finance, Health Care Management, International Business, Lean Manufacturing en Marketing.

• Zoals alle faculteiten van de Universiteit van Michigan zijn UM-Flint's MBA-instructeurs echte "leiders en beste" - ervaren, geteste en gerespecteerde experts op hun gebied.

Flexibiliteit

• De UM-Flint MBA wordt aangeboden in twee bezorgmodi om uw levensstijl te passen:

1. Traditionele MBA: op campus, 20- tot 32 maanden programma met lessen in de avond


2. NetPlus! MBA: gemengde modus, 15 tot 24 maanden programma dat elke zes weken online coursework combineert met campus sessies

• Dual degree programma's beschikbaar:


- MBA / MS in informatica en informatiesystemen

- MBA / MA in sociale wetenschappen

- MBA / MS in Manufacturing Operations (met Kettering University)

• Aangepaste programma plannen staan ​​u toe om het programma te voltooien op uw gewenste tempo.

Traditionele MBA (20-32 Maanden)

Het traditionele MBA-programma is gericht op werkende professionals door in de avond les te geven op de UM-Flint campus. Kleine klasgroottes verbeteren uw peer-interacties en facultatief overleg. De groepservaring moedigt u aan om een ​​levenslang professioneel netwerk te ontwikkelen.

Studenten schrijven meestal in twee herfstvakken in de herfst en winter, en een cursus in de lente of zomerperiode. Je mag het traditionele MBA programma voltijds uitvoeren door drie vakken (negen credituren) in de herfst en winter te nemen.

NetPlus! MBA (15-24 maanden)

De NetPlus! MBA programma is een innovatief mixed-mode programma dat de persoonlijke interactie van traditionele klaslokaal combineert met het altijd en overal gemak van modern online leren. Het is ontworpen om het UM-Flint MBA-programma gemakkelijk toegankelijk te maken voor drukke professionals uit een breed geografisch gebied. Dit programma biedt u niet alleen de beheerskennis die u nodig heeft om te slagen, maar geeft u ook een technologische rand op een competitieve markt. In een steeds mondiale markt zijn de communicatie- en technische vaardigheden die in een afstandsonderwijs ontwikkeld zijn, van onschatbare waarde.

Weekendklaszittingen (Vr-Za), die elke zes weken op de campus worden gehouden, verbeteren de kwaliteit van de leerervaring en geven u de mogelijkheid om wereldwijde zakelijke contacten te maken. Studenten schrijven meestal in twee herfstvakken in de herfst-, winter-, lente- en zomervoorwaarden (12 weken).

Accreditatie

De School of Management is geaccrediteerd door AACSB International-The Association aan Advance Collegiate Schools of Business. AACSB-accreditatie vertegenwoordigt de hoogste standaard van verdienste voor business schools wereldwijd. Lidinstellingen die accreditatie verlenen, bevestigen hun inzet voor kwaliteit en continue verbetering door middel van een streng en uitgebreid peer review systeem. AACSB accreditatie wordt beschouwd als het kenmerk van uitmuntendheid in managementonderwijs.

Toelatingsvoorwaarden

Toelating tot het MBA-programma is toegankelijk voor gekwalificeerde afgestudeerden met een bachelor diploma in de kunst, wetenschappen, engineering of bedrijfsadministratie van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit.

Toelating is gebaseerd op criteria die zijn aangetoond succes te voorspellen in de afgestudeerde business programma's, waaronder voorafgaande academische prestaties, Graduate Management Toelating Test (GMAT) of Graduate Record Examination (GRE) resultaten, en werkervaring.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
15 - 32 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019