Mba / md met yale school van geneeskunde

Yale School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba / md met yale school van geneeskunde

Yale School of Management

De gezamenlijke MD / MBA- opleiding in Geneeskunde en Management aan de Yale University ontwikkelt artsbeheerders die in staat zijn om carrière te volgen die de klinische zorg balanseren bij het beheren van veranderingen in een tumultuous gezondheidszorgomgeving. De Yale School of Medicine brengt zijn innovatieve curriculum, waarbij de individuele verantwoordelijkheid in een teamatmosfeer wordt benadrukt; de Yale School of Management brengt sterkte in het management in de private, publieke en non-profit sectoren.

Deze gezamenlijke graad combineert de vierjarige medische doctoraat met de Master of Business Administration. De gezamenlijke opleiding vereist vijf jaar studie, met gelijktijdige toekenning van de Doctor of Medicine en de Master of Business Administration aan het einde van de periode van vijf jaar. Een gezamenlijke diploma student betaalt gedurende drie en een half jaar een opleiding aan de School of Medicine en aan de School of Management voor een volledig academisch jaar plus een extra semester. Tijdens het inschrijven van cursussen en het betalen van een opleiding in een school in een bepaald semester, dienen de registratie van de andere school een fotokopie van hun cursusregistratieformulier te verstrekken en beide registrars te adviseren over eventuele cursuswijzigingen.


Over Yale School of Medicine

De Yale University School of Medicine is wereldwijd bekend als een van de belangrijkste centra voor biomedisch onderzoek, onderwijs en geavanceerde gezondheidszorg. Opgericht in 1810, is de School of Medicine gegroeid om alle moderne medische discipline te omvatten. De faculteit omvat enkele van de meest gerespecteerde geleerden ter wereld in de geneeskunde, de volksgezondheid en de biomedische wetenschap.

Yale is een leider in onderzoek, en behoort tot de handvol vooraanstaande ontvangers van onderzoeksfinanciering uit de National Institutes of Health en andere organisaties die de biomedische wetenschappen ondersteunen. Het unieke curriculum van de school, bekend als het Yale-systeem, bevordert het onderwijs in kleine seminaries, conferenties en tutorials en vereist zelfstudie van studenten, zelfstandig denken en onderzoek.


Over Yale School of Management

De missie van de Yale School of Management is om leiders op te leiden voor zaken en samenleving. Wij zijn trots op het voorbereiden van mannen en vrouwen om nauwgezet bedrijfsvaardigheden te combineren met een bredere waardering voor de economische, sociale en politieke factoren die de mondiale omgeving vormen. Wij willen leiders produceren die een verschil maken voor hun organisaties en hun gemeenschappen. Het kenmerk van onze school is de leerervaring die we bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Haven, Connecticut
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan