Mba / mdiv of mar met yale divinity school

Yale School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba / mdiv of mar met yale divinity school

Yale School of Management

PROGRAMMA VOOR DE M.DIV. MATE
De mate van Master of Divinity (M.Div.) Verklaart het afronden van een programma van theologische studies die voornamelijk, maar niet exclusief, zijn ontworpen om de kandidaat voor de christelijke ministerie voor te bereiden. De eisen weerspiegelen de bedoeling van de school om een ​​theologisch geïnformeerde, professioneel bevoegde, academisch strenge opleiding te geven die gericht is op het leven van de kerk.

PROGRAMMA VOOR HET MARGANG
De graad Master of Arts in Religie (MAR) verklaart de voltooiing van een uitgebreid studieprogramma ter voorbereiding op een van de vele vormen van bediening of dienstverlening, of afronding van een van de geconcentreerde opleidingsprogramma's die de school aanbiedt.

Over Yale School of Management
De missie van de Yale School of Management is om leiders op te leiden voor zaken en samenleving. Wij zijn trots op het voorbereiden van mannen en vrouwen om nauwgezet bedrijfsvaardigheden te combineren met een bredere waardering voor de economische, sociale en politieke factoren die de mondiale omgeving vormen. Wij willen leiders produceren die een verschil maken voor hun organisaties en hun gemeenschappen. Het kenmerk van onze school is de leerervaring die we bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Haven, Connecticut
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan