Naast het ontwikkelen van een begrip van de geavanceerde natuur en interrelatie tussen de basisfunctionele bedrijfsgebieden, zal het MBA-programma de ontwikkeling van de ontwikkeling van vaardigheden benadrukken. De primaire gebieden omvatten Leiderschap, Communicatie, Decision Making, Zelfbewustzijn, Analyse en Synthese en Critical Thinking.

Programma overzicht

Het programma maakt gebruik van een holistische en strategische aanpak bij het omgaan met organisatorische problemen. Zo zullen functionele bedrijfsgebieden worden overwogen in het kader van het organisatorische geheel, met behoud van een extern en internationaal perspectief en een multi-stakeholder in plaats van een single-interest advocacy benadering.

Verder wordt een strategisch, langdurig perspectief benadrukt, in plaats van een korte, tactische weergave. Binnen de individuele cursussen, alsmede in het hele programma, wordt een evenwicht tussen cognitief en affectief leren gezocht. Het hele programma zal voorrang geven aan zaken van ethiek en waarden, evenals een bezorgdheid over de rechten en verantwoordelijkheden van bedrijfsorganisaties in het kader van de bredere samenleving waarvan zij deel uitmaken.

De DeSales MBA Voordelen

Het DeSales MBA programma biedt u meer dan theorieën en tools voor een succesvolle carriere. Het biedt u mogelijkheden om te bespreken en toe te passen wat u geleerd hebt. Als u lid bent van DeSales MBA Programma, vindt u:

  • Onverbeterlijke persoonlijke aandacht van uw adviseur en uw professoren
  • Kleine lessen die interactief leren bevorderen
  • Een toelatingsbeleid waarmee u het programma in januari, april, juli of augustus kunt invoeren
  • Onderwijsuitstel tot u wordt vergoed door uw werkgever
  • Geleentheid om te netwerken met honderden andere professionals

Programma Structuur

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 9 andere vakken van DeSales University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
sep 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

sep 2019