Mba met stage

UWL University of West London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba met stage

UWL University of West London

De MBA is een sterk merk in de wereld van het bedrijfsleven kwalificaties aangeeft bewezen kennis en vaardigheden. Deze cursus heeft het extra voordeel van een 8-maanden durende stage bij uw professionele ontwikkeling en loopbaanperspectief te verbeteren. Het curriculum is ontworpen om uw voortdurende professionele ontwikkeling te helpen en een kritisch inzicht in de strategische ontwikkeling van bedrijfs-en functionele perspectieven op de zakelijke activiteiten te ontwikkelen, zowel lokaal als wereldwijd.

Onze MBA streeft ernaar om uw effectiviteit als manager of leider te verbeteren en zo te transformeren vooruitzichten voor bestuurlijke loopbaan of hulp individueel ondernemerschap te stimuleren. De cursus is ontworpen met inbreng van de werkgevers van groot tot kleine bedrijven, van zowel de publieke als de private sector. Onze MBA biedt u een uitgebreid overzicht van internationaal management en business vraagstukken binnen een raamwerk waarmee je bepaalde gebieden van expertise te ontwikkelen door middel van een keuze uit optionele modules en een persoonlijke proefschrift.

Toelatingseisen

Aanvragers zullen een graad 2.2 of gelijkwaardig nodig.

Internationale studenten moeten onze Engels taal eis aan beide IELTS bij 6.5 of hoger, en een minimum van 5,5 voor elk van de 4 afzonderlijke componenten (lezen, schrijven, spreken en luisteren), TOEFL IBt op score op 90 of hoger, Pearson PTE ontmoeten academicus aan score 58 of hoger, of een gelijkwaardig veilig taaltoets Engels. In sommige landen waar onderwijs in het Engels, kunnen we lokale kwalificaties accepteren.

Carrière en studievoortgang

Uit follow-up gesprekken weten we onze MBA-houders zich zekerder voelen in hun zakelijke leven. Onze MBA-studenten gaan naar een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, management, communicatie en financiën.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Price
Prijs
12,500 GBP
International vergoeding
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates