Mba Mode-business

University for the Creative Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba Mode-business

University for the Creative Arts

MBA Fashion Business

MBA Fashion Business

Deze mode gericht MBA is ontworpen voor mode managers met relevante ervaring, om hen te helpen bouwen aan de vaardigheden en kennis die nodig is om innovatie te stimuleren en nieuwe oplossingen voor complexe mondiale vraagstukken binnen de mode-industrie.

Deze cursus legt creatief denken in de voorhoede van leiderschap en business management en beschikt u over de belangrijkste operationele management vaardigheden - in combinatie met het merk innovatie en leiderschap kennis - die nodig is om uiteindelijk uit te blinken in de competitieve mode-business arena.

Lengte van de studie: Een jaar full-time of twee jaar in deeltijd

Start: september 2017

Campus: UCA Epsom

Cursus overzicht:

Deze cursus maakt deel uit van een spannende nieuwe portfolio van postdoctorale opleidingen die gewone aandelen in het eerste semester te delen.

Hoewel deze cursus heeft een hoge geleerd component, zult u worden verwacht dat zij ondersteuning van projecten en cursussen te leiden en buiten de les uren met handleiding ondersteuning. Uw leren zal in eerste instantie worden gevestigd in lezingen en workshops en zullen worden geholpen door individuele en collectieve projecten en presentaties. Sessies dan steeds workshop en project-leiding, waaronder een live consultancy project. De laatste fase van de cursus is self-geleid, en je zult ontwikkelen van sterke cognitieve vaardigheden en zelfredzaam te worden in je studie. U zult profiteren van een gestructureerd programma van tutorials die je werk natuurlijk zal steunen.

Vinden op onze Epsom campus, heb je toegang tot een bedrijf gericht creatieve workshop, evenals een toegewijde MA basis kamer.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
12,640 GBP
Internationale studenten vergoeding
Locations
Verenigd Koninkrijk - Epsom, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigd Koninkrijk - Epsom, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan