Mba / mph met yale school van volksgezondheid

Yale School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba / mph met yale school van volksgezondheid

Yale School of Management

Het MPH-programma van Yale School of Public Health is ontworpen voor zeer gemotiveerde studenten met een grote interesse op het gebied van de volksgezondheid. Terwijl sommige matriculanten het programma rechtstreeks van bachelor- en afgestudeerde instellingen starten, hebben anderen verwante gezondheidswerkervaring en / of een professionele diploma.

In het algemeen vereist het MPH-programma vier semesters in de woonplaats, waarbij 20 vakken moeten worden afgerond. Alle MPH-studenten voltooien kerncursussen in Biostatistiek, Epidemiologie, Milieu Gezondheid, Gezondheidsbeleid en Sociale en Gedragswetenschappen. Studenten moeten ook voldoen aan de afdelingseisen die specifiek zijn voor elk academisch programma. Daarnaast vervolledigen de studenten een stage tussen het eerste en tweede jaar voltijdstudie en hetzij een master thesis of capstone cursus.


Joint Degree Applicants

Gezamenlijke kandidaten moeten op elk programma van toepassing zijn en worden aangemoedigd om tegelijkertijd aan te vragen. Houd er rekening mee dat de deadlines voor de deadline, de vereisten voor documentatie en de vervaldatums van de stortingstermijn sterk verschillen tussen programma's. Het is in de kandidaat de beste belang om het applicatieproces vroegtijdig af te ronden. Yale scholen delen geen documentatie of applicatie informatie. Alle toelatingsbeslissingen zijn onafhankelijk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Haven, Connecticut
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan