mba professionele

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Business Administration (MBA) programma aan de School of Business and Economics (SBE) is streng, resultaatgericht, wereldwijd gerichte en de werkelijkheid gebaseerd. Gegeven door een van de mooiste Business Faculty in het land, wordt het programma geleverd in een omgeving van wederzijds leren, teamwork, cutting edge onderzoek en dynamiek.

&nbsp

De MBA aan de SBE is een interactief programma waar de studenten zijn niet bang om de professor uitdaging en een constructieve dialoog aan te gaan. In de ondersteunende omgeving van SBE, studenten niet alleen het verwerven van kennis, maar ook vaardigheden, ervaring en de nodige netwerken die nodig zijn om succesvol te worden in de competitieve wereld van vandaag.

&nbsp

De MBA-curriculum is ontworpen voor krachtige theoretische constructen, analytische methoden en besluitvormingsprocessen te presenteren. Studenten worden bij herhaling aangemoedigd om te solliciteren en testen hun kennis en vaardigheden op de echte wereld case studies en onvoorziene omstandigheden. Het programma brengt dus uit en verfijnt de zakelijk leiderschap kwaliteiten van studenten.

&nbsp

Het MBA-programma van SBE bereidt studenten om een loopbaan in Marketing, Finance, Information Systems, Human Resource Management, Kennis Management en Supply Chain Management.

&nbsp

&nbsp

MBA Programma Structuur

&nbsp

Er zijn drie wegen naar een MBA Degree te krijgen bij The School of Business and Economics (SBE).

&nbsp

Pathway # 1 16 Years BBA naar MBA-programma

&nbsp

Dit programma is ontworpen voor aanvragers die al ontvangen hebben een vier jaar Bachelors Degree of Business Administration. Dit een jaar programma bestaat uit een totaal van 36 krediet uur.


Het curriculum is gebaseerd op drie niveaus van cursussen op de volgende criteria:

  • Core Management Cursussen
  • Keuzevakken voor Specialisatie
  • Proefschrift

Pathway # 2 MBA opleiding (72 Cr uur) voor 4 jaar niet-zakelijk graad houders.

&nbsp

Dit MBA programma is voor aanvragers die al ontvangen hebben 16 jaar van het formele onderwijs en hebben een van de volgende graden of gelijkwaardig:

&nbsp

MA, MSc, MS, BE, BS, MBBS, B-Pharm, MCom, CA, ACMA, etc.

&nbsp

Dit programma bestaat uit 72 studiepunten van geavanceerde management graduate cursussen. Het is ontworpen voor de voltooiing binnen twee academische jaren (vier semesters).

&nbsp

Het curriculum is gebaseerd op drie niveaus van cursussen op de volgende criteria:

  • Core Management Cursussen
  • Keuzevakken voor Specialisatie
  • Stage en scriptie

Pathway # 3 duale opleiding - BSBA leidt tot MBA-programma

&nbsp

Dit BSBA MBA programma is ontworpen voor personen die reeds ontvangen hebben 14 jaar voor mal onderwijs en hebben een van de volgende diploma's of gelijkwaardig.


BA, BSc, BCOM, etc.

&nbsp

Dit programma is bedoeld om ervoor te zorgen dat studenten een gemeenschappelijke kennisbasis die nodig is voor verder leren voorafgaand aan het nastreven van de MBA-opleiding te krijgen. Dit programma, dus, bestaat uit twee fasen.

&nbsp

In de eerste fase, de studenten gedurende twee jaar studeren fundering en de core business courses en komen in aanmerking voor een BS Degree in Business Administration te krijgen als ze besluiten niet te verhuizen naar het MBA-programma.

&nbsp

In de tweede fase, aanvragers studie geavanceerde business courses, keuzevakken en een scriptie te voltooien om een ​​MBA Degree Professional te verkrijgen. De MBA-diploma wordt uitgereikt na voltooiing van de volle drie jaar studie, dat wil zeggen 102 credit-uren.

&nbsp

Echter, als een student wenst te vertrekken na het voltooien van Fase I van het Programma (BSBA graad), zal hij / zij nodig zijn om de stage (6 weken) nemen na het invullen van al het cursuswerk vereisten voor de BSBA Degree.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive inter ... Lees meer

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive interaction between students and faculty. UMT encourages students to be receptive to new ideas, to ask objective questions and to pay attention to detail in order to infuse participants with an aptitude for life long learning. It values freedom of speech, permits dissent and welcomes diversity of views. It aims to produce well-rounded individuals who can make positive contributions to society on a personal and professional level. Lees Minder