Mba programma (optie voor 8 specialisaties)

Institute Of Business Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba programma (optie voor 8 specialisaties)

Institute Of Business Management

De mba Programma is ontworpen om transformatie en ethisch leiderschap voor bedrijven en industrie te produceren door middel van geïntegreerd curriculum en ervaringsleer en bereidt afgestudeerden voor zakelijke uitdagingen voort uit globalisering, connectiviteit en technologiegedreven innovaties. Het programma is ontworpen om een ​​ervaren pool van zakelijke leiders te produceren die een solide reeks multidisciplinaire expertise bezitten.

Een kenmerkend kenmerk van het programma is het academische ecosysteem van ervaringsleer, dat de student in een cyclus van 'leren door doen' door middel van reflectie dompelt. Gevallestudies en projectwerk behoren tot de pedagogiek die gebruikt wordt voor het leveren van de curriculum inhoud. Een belangrijk waardetoevoegend kenmerk van de CBM MBA is de 6 credituren van een Graduate Capstone Project, verdeeld in twee 3 credit hour componenten. Studenten ondernemen individueel of in kleine groepen een echtproject met een bedrijf dat een echte levenskwestie aanpakt die door middel van de toepassing van multidisciplinaire kennis en vaardigheden die tijdens de MBA-studies zijn verworven, helpt bij meer winstgevende en competitieve besluitvorming en implementatie in de organisatie. Dit project wordt gezamenlijk onder toezicht van een faculteitslid met gelijke vaardigheden en interesse en een industrie mentor en wordt geëvalueerd in een open tentoonstelling door leidinggevenden en faculteiten.

De Standaard MBA programma Is een 72 credit-uur programma dat de meeste studenten kunnen voltooien in twee jaar. Het is ontworpen voor studenten met een minimum van 16 jaar opleiding met diploma's in een breed scala van disciplines zoals zaken, handel, engineering, wet, wetenschap, geneeskunde, kunst en apotheek.

Het programma is verdeeld in een basisfase van 36 credituren gevolgd door de 36 credituren van strenge MBA-niveaucursussen en een project dat betrekking heeft op strategie- en business transformatie. De basisfase omvat gebieden zoals boekhouding, financiën, marketing, economie en management en bestaat uit voorbereidend cursuswerk dat nodig is voor de MBA-cursussen op hoger niveau. MBA-stage verwijst naar de HEC-conforme MS / MBA-programmavereisten.

Er is een Weekendversie en een Avondversie Van het standaard MBA-programma voor studenten met 16 jaar opleiding. Er zijn twee onderdelen van het standaard MBA programma; MBA-programma met specialisaties en gespecialiseerde MBA-programma's.

MBA-programma met specialisaties

MBA-programma met specialisaties stelt de studenten in staat om te specialiseren in majors zoals Marketing, Finance, Human Resource Management, Logistiek en Supply Chain Management en Development Studies. Kredieturenvereisten voor dit programma kunnen variëren afhankelijk van de duur van de vorige kwalificatie en het aantal relevante fundamentele achtergrond voor de MBA-fase:

 • MBA-programma voor kandidaten met een opleiding van 14 jaar bedraagt 108 credituren . Het bestaat uit een basisfase van minimaal 2 jaar en bestaat uit 72 credituren gevolgd door 36 credituren van strenge MBA level cursussen. Studenten die de 2-jarige basisopleiding afronden, komen in aanmerking voor een bachelor of business studies (BBS) diploma. Er is ook een weekendversie en een avondversie van het MBA-programma voor studenten met 14 jaar opleiding.
 • MBA-programma voor aanvragers met een vierjarige bacheloropleiding van IoBM in bedrijfsgerelateerde disciplines zoals BBA (Honours), BS Joint (Honours), BS (Honours) Accountancy, Management & Law zijn vrijgesteld van de fundamentele fase en hun MBA-programma is Van 36 credituren.
 • MBA-programma voor aanvragers met een 4-jarige bachelor diploma van IoBM in non-business disciplines zijn vrijgesteld van maximaal 6 equivalente cursussen van de fundamentele fase gedaan bij IoBM.

Gespecialiseerde MBA-programma's

Gespecialiseerde MBA-programma's zijn allemaal 72 credituren en delen de structurele richtlijnen van het standaard MBA-programma met dekking van de fundamentele cursussen op gebieden zoals Economie, Kwantitatief, Communicatie, Onderzoek, Management, Marketing, Financiën, Accounting, enz. En behoud de nadruk Op strategische kerncursussen op het MBA-niveau. De gespecialiseerde MBA-programma's omvatten:

 • MBA Educational Management voor 14 jaar onderwijs
 • MBA Educational Management voor 16 jaar onderwijs
 • MBA Media Management
 • MBA Industrial Management
 • MBA Milieu en Energie Management
 • MBA Finance en Risk Management
 • MBA Logistiek en Supply Chain Management
 • MBA Health and Hospital Management
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Pakistan - Karāchi, Sindh
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Pakistan - Karāchi, Sindh
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan