Mba programma - intellectueel eigendomsbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA programma - Intellectual Property Management

Intellectual Property Management (IPM) is een van de belangrijkste factoren van modern innovatiebeleid en concurrentievermogen op nationaal, regionaal, industrieel en bedrijfsniveau. Het programma is ontworpen in samenwerking met het Republikeinse Onderzoeksinstituut voor Intellectuele Eigendom (RNIIS), de toonaangevende Russische deskundige instelling op dit gebied met brede internationale links.

Het nieuwe MBA-programma is ontworpen om de professionele kwaliteiten van topmanagers die verantwoordelijk zijn voor innovaties en ontwikkelingen te vergroten en hun kennis op het gebied van de vorming, verwerving, beoordeling, rechten en hun rechtsbescherming van intellectuele eigendom te vergroten.


Waarom het programma uniek is


Er is een ernstig gebrek aan en een grote vraag naar specialisten in IPM op alle niveaus. RNIIS heeft grote ervaring opgedaan, ontwikkelde onderzoeks-, studie- en beoordelingsmethoden van IP en succesvol geïmplementeerd in zowel Rusland als in het buitenland. Deze methoden worden veel gebruikt in dit programma. IPM is ook opgenomen in bachelor- en masteropleidingen in bedrijfsstudies, waardoor de traditionele programma's die worden aangeboden aan de Russische universiteiten hoger liggen. De opleiding wordt uitgevoerd in een adaptieve onderwijsmilieu en omvat interactieve methoden, case studies, panel discussies, master classes van professionele managers uit de hightech sector.


Uw voordelen


● Studie in een moderne en vernieuwde eerste private universiteit in Rusland;

● Vaardigheden in een specifiek en veel gevraagd veld;

● Praktische ervaring;

● Toegang tot uitstekende methodes van onderzoek en praktische toepassing;

● Onderwijs door de grote specialisten van Rusland.

Programma Cursussen

Kern vakken


Module 1. Innovatie en wereldwijde strategie. Regeling van IP.

● Rusland in de moderne wereld (economie, politiek, wereldwijde trends en modernisering)

● Overheidsbeleid

● Juridische Regeling van het Bedrijf

● Markten en IP-markt

● Belasting

● Financiering

● Boekhouding

● Business Analytics

● IT-technologie

● Economie van IP

Module 2. Innovaties beheren met nadruk op innovaties en IP.

● Core Management Disciplines

● Strategisch beheer

● Operations Management

● Marketing

● HR Management

● Corporate Governance


Module 3. IPM

● Methoden

● Infrastructuur

● Projectbeheer

● Wettelijke regeling van IP

● IP-waardering

● Bedrijfswaardering en -beheer (hightech-sector)

● Financiële analyse en management

● Internationale betrekkingen en samenwerking in IPKeuzevakken


● Securities Markets / High Tech Sector

● PR, GR, SR (Wetenschappelijke Relaties) van een Innovatiebedrijf

● Verzekering van IP

● Business Plan Development

● Logistiek van Innovatiebedrijf

Onderwijstaal: Russisch

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

International University in Moskou IUM is de eerste prive-universiteit in Rusland, die een leidende positie onder de Russische prive-scholen in beslag neemt. Het werd opgericht in 1991 door de huidige ... Lees meer

International University in Moskou IUM is de eerste prive-universiteit in Rusland, die een leidende positie onder de Russische prive-scholen in beslag neemt. Het werd opgericht in 1991 door de huidige voorzitter Gavriil Popov, een opmerkelijke econoom, politicus, en de eerste burgemeester van Moskou. Het idee van deze universiteit werd aanvankelijk gesteund door de president van de Sovjet-Unie Michail Gorbatsjov en de president van de VS George Bush Sr IUM is een nieuw type van onderwijsinstelling die, terwijl het financieel en juridisch onafhankelijk, is de staat geaccrediteerd. Accreditatiecertificaat № 0078 van 14 december 2009. Sinds eind 90-s BBA en MBA-programma's op IUM worden regelmatig erkend door de Europese Raad voor Business Education (huidige accreditatie geldig tot juni 2014).&nbsp&nbsp Missie Onze missie is het opleiden van hoog gekwalificeerde specialisten, die in staat zijn te werken in nationale en internationale hedendaagse zakelijke omgeving. IUM is liberaal oriëntatie. Onder de uitgangspunten zijn democratie, mensenrechten en multiculturele waarden, richten zich op de moderne wereld, uitgebreide training, zorg en aandacht voor studenten. IUM ook een superieure kwaliteit van het onderwijs ondersteunt. Onder de docenten zijn er gerenommeerde academici, gekwalificeerde docenten en specialisten, erkende het bezoeken van internationale professoren. De meest doeltreffende en geavanceerde methoden van het onderwijs worden toegepast. De universiteit heeft solide partnership relaties met een aantal onderwijsinstellingen in het buitenland. Momenteel zijn ongeveer 1 / 8 van alle studenten zijn internationaal.Regelmatige conferenties, seminars en ronde tafels op IUM brengen nieuwe ideeën en ontwikkelen van creatief denken en zo te verbeteren zowel onderwijs en onderzoek. Wij bieden bachelor-, master en post-academische opleidingen op het gebied van bedrijfskunde, economie, stedelijke administratie, kunst zakelijk, vreemde talen, recht en journalistiek. &nbsp&nbsp Campussen IUM heeft twee campussen: het hoofdkantoor in het centrum van Moskou en Kuntsevo Campus dicht bij Skolkovo Innovation Center (2 km ten westen van Moskou Loop Highway). Lees Minder