Mba programma

Yale School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba programma

Yale School of Management

leerplan

De Yale School of Management biedt een rijke leeromgeving om u voor te bereiden op leidersposities in organisaties over de hele wereld. Bij Yale benadrukken we intellectuele rigor, team-building vaardigheden en ondernemende mogelijkheden.

De Yale School of Management streeft ernaar om leiders voor zaken en samenleving te produceren, die niet alleen afstuderen met een MBA, maar ook met een enthousiasme om nooit te stoppen met leren.


Studierichting

Yale SOM studenten zijn verplicht om 18 vakken over twee academische jaren af ​​te ronden. Tijdens de zomer tussen de eerste en tweede jaar doen studenten een stage of een andere goedgekeurde activiteit. In het tweede jaar richten de studenten op keuzevakken en kunnen ze voldoen aan de eisen voor een Concentratie (3 cursussen) in een bepaald gebied van belang.


Core Curriculum

Het Core Curriculum geeft studenten de basisvaardigheden die nodig zijn om te slagen in de snel veranderende wereldwijde bedrijfsomgeving van vandaag.

Studenten behalen de taal en concepten van het bedrijfsleven.

Benodigde cursussen:

- Financiële boekhouding
- Financieel Rapportage I of Bestuurscontroles I
- Gegevensanalyse I: Waarschijnlijkheidsmodellering en statistische schatting
- Gegevensanalyse II: Hypothese Testen en Regressie
- Economische analyse
- Decision Analysis en Game Theory
- Het strategische managementomgeving
- Leiderschap
- Organisatie van organisatorische politiek of organisatie en organisatie van organisaties
- Marketing Management
- Operations Management
- Financieel management

Vrijstellingen


Alle studenten hebben de gelegenheid om aan het begin van elk semester een kerncursusvrijstellingsexamen te doen, en kunnen vrijgesteld zijn van één of meer kerncursussen door deskundigheid in deze disciplines aan te tonen.


Eerste jaar

Het core curriculum biedt een solide kader in financiën, boekhouding, marketing, organisatorisch gedrag, economie, operaties en politieke analyse.

Zomerstage

Tijdens de zomer tussen hun eerste en tweede jaar nemen de studenten deel aan een zomerse stage om hun opleiding te volgen met praktische ervaring. Dit stelt ook de leerlingen in staat om de carrière doelstellingen te verfijnen voor de tweedejaars baanzoek.

Tweede jaar

Studenten ontwikkelen expertise door een concentratie te volgen. Deze gevorderde studie voegt zowel diepte als breedte door middel van keuzevakken toe.


De In-diepte Studie

Studenten hebben de gelegenheid om een ​​diepgaand onderzoek te volgen van een gebied van management dat van bijzonder belang is voor hen door een drievoudige Concentratie te voltooien. Concentraties worden aangeboden op de volgende gebieden: Financiën, Strategie, Marketing, Leiderschap, Operations Management, Public Management en Nonprofit Management.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Haven, Connecticut
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan