AACSB Accredited

Ga sterk voor projectmanagement. De vraag naar geschoolde projectmanagers breidt dramatisch in de VS als in de Driehoek. Grote vraag naar projectmatige professionals betekent dat mensen met bewezen project management kennis en vaardigheden zijn goed gecompenseerd, met zowel de gemiddelde lonen en salarissen de groei als gevolg dat de toegenomen vraag.

Om de behoefte aan bevoegde project professionals te ontmoeten, de Meredith MBA biedt een project management concentratie. De concentratie vormt een aanvulling op de MBA-core curriculum. Door het invullen van een MBA met een concentratie in project management, dan heb je je carrière te verbeteren en de mogelijkheden voor leiderschap en vooruitgang te creëren.

Door Meredith MBA-programma met Project Management in Raleigh, Leer je om te definiëren en te plannen projecten, het verbeteren van de kosten, kwaliteit en levering met efficiënte en effectieve project management processen. Je weet hoe je effectief onderhandelen en conflict. En je zult bedreven in het identificeren en gebruik te maken van de belangrijkste prestatie-indicatoren die het succes van uw project te demonstreren geworden. Kortom, heb je een nog sterkere business professional met de unieke vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in deze groeiende gebied geworden.

Om de concentratie te verdienen, dan heb je de 33-credit-uur Meredith MBA te voltooien - het kiezen van drie project management keuzevakken aan de 24 uur van de kern MBA-opleidingen aan te vullen.

Project Management Keuzevakken MBA 645 - Strategieën voor effectieve onderhandelingen MBA 648 - Project Management MBA 649 - Advanced Project Management Waarom Meredith? Op Meredith, ons programma is klein genoeg om je te leren kennen als een individu. U zult betekenisvolle relaties met deskundige docenten ontwikkelen en een deel van onze levendige gemeenschap. Je komt met een bezoek aan sprekers en te netwerken met uw collega's. Met de Meredith MBA met een concentratie in Project Management, zult u sterk gaan.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 3 andere vakken van Meredith College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
41,712 USD
900 per credit uur, plus boeken en programma vergoedingen voor een geraamd bedrag van $ 31.185. Internationale student vergoeding is $ 279 per credit uur.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019