Mba - Specialisatie Ondernemerschap

Hankamer School of Business, Baylor University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba - Specialisatie Ondernemerschap

Hankamer School of Business, Baylor University

MBA - Ondernemerschap Specialisatie

Als u denkt dat u een goed idee hebt voor een nieuw bedrijf, denk dan nogmaals voordat u uw levensreddingen investeert. Succesvolle ondernemers herkennen een 'goede kans', omdat een goed idee zelden hetzelfde is als een goede investeringskans.

Baylor MBA-studenten die hun opleiding in ondernemerschap specialiseren, leren ook hoe succesvolle ondernemers toegang krijgen tot de benodigde middelen; start hun onderneming; groeien hun zaken; en eindelijk hun bedrijf verlaten

In feite is Baylor Business al lang erkend als leider in ondernemend onderzoek. In 1977 hebben we ons eerste ondernemerschapskursus aangeboden als onderdeel van het MBA-curriculum. In 1979 hebben we zowel afgestudeerde als voorgraadse majors toegevoegd, en in 1981 werd een begiftigd Centrum voor Ondernemerschap opgericht.

Vandaag biedt Baylor's MBA-programma een specializaion in corporate entrepreneurship.

ENT 5332 De start van de ondernemerschap: Opportunity Recognition and Venture Launch

ENT 5329 Ondernemende Financiën

ENT 5341 Technologie Ondernemerschap

ENT 5342 Ondernemerschap: Innovatie creëren en onderhouden

Studenten hebben ook de kans om een ​​ondernemend stage in Azië te ondernemen voor een ondernemend bedrijf.

MBA Admissions

Toelating tot Baylor Business is concurrerend. We zijn op zoek naar personen met een professionele werkervaring, uitstekende scholing, leiderschapspotentieel, een inzet voor gemeenschapsdiensten en een motivatie om een ​​intens MBA programma te volgen. MBA-kandidaten moeten sterke analytische vaardigheden hebben.

Het aanvraagproces wordt uitgevoerd door de Hankamer School of Business met de ondersteuning van de Graduate School.

  • Toepassing - De voorkeursaanvraagmethode is online.
  • Essays - Voer je unieke kwalificaties, ervaringen en redenen uit om aan te passen aan het MBA-programma.
  • Aanbevelingbrieven - Vraag om aanbevelingen van individuen die u professioneel kennen en een evenwichtige evaluatie en beoordeling kunnen presenteren. Er zijn twee aanbevelingen nodig.
  • Transcripties - Een bachelor diploma van een geaccrediteerde instelling in de Verenigde Staten, of een bewijs van gelijkwaardige opleiding aan een buitenlandse universiteit, is vereist. Het transcript van uw afstudeerinstelling moet een diploma hebben. OPMERKING: Niet-officiële transcripten zijn aanvaardbaar voor het evaluatieproces. Als de Business School goedkeuring kiest, zal de Graduate School officiële transcripties vereisen voordat je toelating is afgerond. Als u uw baccalaureusgraad van Baylor hebt behaald, hoeft u geen transcripties in te dienen. De Graduate School zal uw Baylor transcripten van het Records Office verkrijgen.
  • CV - Een actueel CV moet beschrijven welke activiteiten, eerbewijzen of prijzen die u nuttig vindt om succes in het MBA-programma te waarborgen.
  • Gestandaardiseerde Tests - Alle MBA-aanvragers zijn verplicht om een ​​GMAT-score (GMAT) in te dienen. Internationale aanvragers dienen ook een score te geven voor de Test van Engels als vreemde taal (TOEFL). Niet-officiële afschriften van de test scores zijn aanvaardbaar voor het evaluatieproces.
  • Toepassingsgeld - 50 dollar niet terugbetaalbaar bedrag.

Opmerking: Als u toegang geeft tot Baylor Business, dient u uw officiële GMAT-score, TOEFL-score (alleen internationaal) in te dienen en transcripties binnen 30 dagen. Baylor behoudt zich het recht voor om een ​​aanbod van toelating te herroepen indien er onjuiste voorstelling plaatsvindt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
23,000 USD
Locations
Verenigde Staten - Dallas, Texas
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Waco, Texas
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates