De inhoud en de ontwikkeling van deze MBA Sports Management is aangepast aan de professionele eisen die de studenten nodig hebben in hun beroepspraktijk. Het is gericht op het beheer en de richting van de sport organisaties, instellingen en voorzieningen - zowel publieke als private - evenals het ontwerp, de leiding en de ontwikkeling van sportevenementen van welke aard of omvang.

In deze tijd van vooruitstrevende academische aanpassing in de Europese ruimte voor hoger onderwijs, is het essentieel om te vergroten UCAM de postdoctorale studie portfolio met programma een kwalitatief hoog master's specifiek gericht op het verkrijgen van de vereiste om te concurreren in een globale wereld vaardigheden. Om dit te bereiken, docenten is zorgvuldig geselecteerd, bestaande uit hooggekwalificeerde universitaire wetenschappers en professionals uit ons land de topsport instellingen. Deze master is bedoeld om toekomstige sport-managers te trainen voor de normale functie van de leiding van de sportorganisaties, met speciale nadruk op het beheer en de planning. Te dien einde, de Masters formuleert de overname van een voortgezette opleiding van gespecialiseerde aard, gericht op een beroepskwalificatie.

De programma voor de MBA Sports Management is gericht op zowel professionals die al ervaring op het gebied van sportmanagement die willen hun kennis bij te werken in een snel veranderende arena, maar ook op mensen die wensen om hun carrière verder in de sport beheer en de planning te hebben.

Ook is het bedoeld voor mensen die bereid zijn om leiders te zijn, bij te dragen aan het sociaal en economisch duurzame ontwikkeling, leiders met empathie en ethiek die energie gestoken in een project die ze tegenkomen, met een teamgeest en een gretigheid om anderen te helpen slagen.

advertentie

Carrièremogelijkheden

De training verkregen via de masteropleiding biedt toegang tot de arbeidsmarkt in zowel de publieke als de private sector. Een breed scala aan professionele rollen en profielen kunnen worden opgevuld door afgestudeerden in sportmanagement. De vaardigheden verworven door de studenten voor te bereiden hen voor leidinggevende posities evenals het creëren van hun eigen business plan als ondernemers.

Na afloop van het programma wordt u gekwalificeerd om:

  • Correct en accuraat de wet met betrekking tot sport waarbij zowel openbare als particuliere sportorganisaties worden beheerst interpreteren.
  • Beheren kwaliteit van processen en het beleid in de sport organisaties.
  • resource planning (menselijke, organisatorische en financiële) van sportfaciliteiten.
  • Beheer elke vorm van sportaccommodatie op een duurzame manier.
  • Organiseren van sportevenementen op lokaal, nationaal en internationaal niveau.
  • Maak een communicatieplan voor organisaties en sportevenementen.
  • Onderzoek en leren sportmanagement.

D.Antonio Sánchez Pato

Hoofd van de MBA Sports Management decaan van de Faculteit der Sports De noodzaak om professionals op alle gebieden van sport te trainen is ontstaan ​​als gevolg van de grote vooruitgang die is geboekt op het gebied van sport in het afgelopen decennium. Vandaar, sport management is een van de gebieden van de expertise die in toenemende mate heeft aan belang gewonnen als gevolg van de internationale inspanningen om effectief en efficiënt te beheren elk van de organisatorische aspecten van de sport.

De inhoud en de ontwikkeling van deze mba in sportmanagement wordt voortdurend aangepast aan de professionele eisen vereiste in de beroepspraktijk. Het programma is gericht op het beheer en de richting van sportorganisaties, publieke en private instellingen en voorzieningen, alsmede het ontwerp, de leiding en de ontwikkeling van sportevenementen van welke aard of omvang.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
10,900 EUR
EU-burgers.
Op locaties
Op datum