De Katholieke Universiteit van San Antonio Murcia en de Professional Football League van Spanje, hebben een Programma van Graduate Studies ontwikkeld op het gebied van Sports Management die geeft studenten een globaal overzicht van deze sector, die is constant in verandering en groei.

Het is om deze reden dat het Sport Management Institute LFP-UCAM rekent op de steun van het Spaanse Olympisch Comite voor de ontwikkeling van de Master's Degree in Sports Management, evenals een groot aantal publieke en private entiteiten in het hele land.

De behoefte aan professionals op alle gebieden van de sport te trainen is ontstaan ​​als gevolg van de grote vooruitgang die is geboekt op het gebied van sport in het afgelopen decennium. In deze zin, sport management is een van de gebieden van expertise die steeds belangrijker is geworden als gevolg van de inspanningen van elk van de coördinatie en de organisatorische aspecten van de sport om effectief en efficiënt te beheren.

Rechtvaardiging

De inhoud en de ontwikkeling van deze Masters in Sport Bestuur en Directie wordt altijd aangepast aan de behoeften en de professionele eisen die studenten nodig hebben voor hun beroepspraktijk. Het is gericht op het beheer en de richting van de sportorganisaties, instellingen en voorzieningen - openbare of particuliere - of het ontwerp, het beheer en de ontwikkeling van de sport-evenementen van welke aard of omvang.

In deze tijd van geleidelijke aanpassing aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs, is het essentieel om onze studie voort te zetten met een kwaliteit postdoctorale kwalificatie, specifiek gericht op het verkrijgen van de vaardigheden die de eisen van de industrie om te concurreren in een globale wereld. Om dit te bereiken, hebben de docenten zijn zorgvuldig geselecteerd uit hoog gekwalificeerde universitaire wetenschappers en professionals uit ons land topsport instellingen.

Doelstellingen

Deze master is bedoeld om toekomstige sport-managers te trainen voor de normale functie van de leiding van de sportorganisaties, met speciale nadruk op het beheer en de planning. Te dien einde, de Masters formuleert de overname van een voortgezette opleiding van gespecialiseerde aard, gericht op een beroepskwalificatie.

Student Profiel

Het programma voor de Master in Sportmanagement en Direction, is gericht op zowel professionals die al ervaring hebben op het gebied van sportmanagement die willen hun kennis in een snel veranderende arena te werken, maar ook bij mensen die wensen om hun carrière verder in de sport management en planning.

Ook is het bedoeld voor mensen die bereid zijn om leiders te zijn, bij te dragen aan het sociaal en economisch duurzame ontwikkeling, leiders met empathie en ethiek die energie gestoken in een project die ze tegenkomen, met een teamgeest en een gretigheid om anderen te helpen slagen.

 • Afgestudeerden in Sports Management.
 • Afgestudeerden in fysieke activiteit en Sport Science.
 • Afgestudeerden in Business Administration and Management.
 • Afgestudeerden in Business Studies.
 • Afgestudeerden in Business Statistics.
 • Afgestudeerden in de Rechten.
 • Afgestudeerden in de Politieke Wetenschappen en Public Management.
 • Afgestudeerden in Public Management en Bestuur.
 • Afgestudeerden in toerisme.
 • Afgestudeerden in Publiciteit en Public Relations.
 • Afgestudeerden in de journalistiek.
 • Afgestudeerden in Industrial Relations en Human Resources.
 • Afgestudeerden in audiovisuele communicatie.
 • Afgestudeerden in elk gebied van het leren die wensen om hun carrière in de richting sportmanagement richten.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
11,900 EUR
Op locaties
Op datum