Weer nieuwe pedagogische aanpak wereld

De flexibiliteit van de opleiding van vandaag: ieder zijn ritme en zijn leven

  • 1 dynamisch model: workshops, workshops en projecten
  • Duurzame tempo 1: 1 avond per week (3u) + 1 zaterdag per maand (7h)
  • 1 training voor managers: trainingstijd is compatibel met de professionele doelen (15 tot 18 maanden, afhankelijk van de integratie terughoudendheid)
  • 1 aanpasbaar model: het systeem kunnen zowel vlak-de afstandsbediening voor alle events projecten te behandelen onvoorziene
  • 1 flexibel studeren: Het is mogelijk om de weg tijdens de training te bereiken

De "PLUS"

  • Persoonlijke Ontwikkeling / Leiderschap
  • Coaching voor de realisatie van professionele project
  • Stijging van de leidinggevende en technologische vaardigheden
  • Een keuze uit 4 MBA in het hart van digitale transformaties
  • Een week op een "spot" International (New York, San Francisco of Shanghai)

De innovatieve pedagogie Ionis groep geschikt voor de meest veeleisende managers Deelnemen aan de Executive MBA Ionis-STM, toegang pedagogiek IONIS: systematisering van het project-modus, vermenigvuldigen workshops en workshops, intensives en onderdompeling. Deze methoden zijn ontstaan ​​in onze scholen en zijn op grote schaal verspreid. OM Ionis-STM, worden ze aangepast aan de opleiding van kaders om hun identiteit te respecteren, terwijl de introductie ervan in deze actieve onderwijsmethoden. De instructeurs zijn allemaal professionals van hoog niveau in het dagelijkse contact met de technieken, vaardigheden, kennis en redeneren dat ze doorgeven aan de groepen die zij coachent in een collectieve dynamiek.

Titel RNCP

Voor elk van zijn MBA, Ionis-STM levert als een expert RNCP niveau I.

Wie zijn deze MBA?

Om alle leidinggevenden die sneller willen gaan in het begrip van de hedendaagse problemen en het beheersen van oplossingen aan te pakken. Het tempo is ingesteld voor compatibiliteit met de ernstige beperkingen die de hunne zijn te zijn. Zelf ontworpen voor het digitale tijdperk, behouden zij de oplossingen die flexibiliteit, de enige garantie voor het voltooien van de cursus in goede omstandigheden mogelijk te maken.

doelstelling MBA

De digitale revolutie heeft het economisch klimaat van de onderneming, haar business model, haar handelsbetrekkingen, organisatie en werkmethoden veranderd. Deze veranderingen per se nieuwe uitdaging s leiders op te leggen. We moeten het business model, rekening houdend met de nieuwe waardecreatie regelingen te heroverwegen. Sales en marketing strategieën moet het nieuwe gedrag van de consument en de mogelijkheden die digitale technologie om nieuwe ruimtes te openen voor een echte uitwisseling tussen het bedrijf en zijn klanten op te nemen. De nieuwe bestuurlijke verantwoordelijkheid vraagt ​​om meer behendigheid, een transversale modus en een gezamenlijk werk, een mededeling aan de horizontale, korte, iteratieve cycli van de productie.

De MBA Management and Digital Transformation zullen managers in staat om alle uitdagingen van de evolutie van het bedrijf in de wereld van digitale huidige en toekomstige tegemoet te trainen.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 3 andere vakken van Ionis School of Technology and Management »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
15 - 18 maanden
Voltijd