Mba uitvoerende

Algemeen

Beschrijving van opleiding

1

Beschrijving

De MBA Executive bij Northampton Business School is zorgvuldig ontworpen om te bieden diepgaande kennis van alle kritieke business areas en functies. Om te slagen in het bedrijfsleven, moet je meer dan alleen maar zakelijke vaardigheden vereisen. De Master of Business Administration Executive is een wereldwijd erkende postdoctorale kwalificatie voor ambitieuze en gemotiveerde afgestudeerden.

Deze unieke MBA Executive past bij degenen die aspirant-zakelijke professionals zonder voorafgaande zakelijke of bestuurlijke ervaring, maar hebben een duidelijke interesse en passie voor Business, Enterprise en ondernemerschap.

Het verkrijgen van een MBA van de Universiteit van Northampton zal uw loopbaanontwikkeling te ondersteunen door het ontwikkelen van uw kritisch denken en onderzoeksvaardigheden die uw bedrijf kennis en begrip zal verbeteren. De MBA leert u de theorie van het effectieve beheer van de praktijk en u uitrusten met essentiële vaardigheden, zelfvertrouwen en vaardigheden om u te helpen wanneer je wagen in uw gekozen industrie. Je leert om lateraal, uitdaging conventie en bieden kennis gebaseerde oplossingen bedenken om zakelijke kwesties. Bent u in staat om na te denken zal zijn en werken anders aan uw collega's die essentieel is in de huidige mondiale zakelijke arena.

Inhoud

Het programma is ontworpen om u een grondige kennis van business en management processen geven. Je opdrachten zal zich richten op real-life business en management situaties en zal uw strategisch denken en ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

De MBA-methode van lesgeven is participatief, waardoor de deelnemers om problemen in een organisatie brede of totale zakelijke context te overwegen. Vaardigheden in het analyseren van zakelijke en organisatorische problemen worden benadrukt, evenals het vermogen om te herkennen en kansen te benutten. De ontwikkeling van strategieën en plannen voor bedrijfs- of dienstbelang verbetering is een belangrijk thema. Zoals je zou verwachten van een postgraduaat, dit programma is veeleisend op het gebied van binnenkomst, nauwkeurigheid en werkbelasting en zal inzet en toewijding van de deelnemers nodig hebben.

Typische Modules:

De MBA Executive programma bestaat uit acht specifieke modules van de studie (zeven onderwezen, en een onafhankelijk onderzoek module) waardoor zal je verder in deze volgorde:

  • Kritieke problemen in Business: Wat zijn de kritische thema's en doordringende vraagstukken in het bedrijfsleven vandaag de dag?
  • Management and Organisational Behaviour: Wat zijn de organisatorische en bestuurlijke processen die ik nodig om te begrijpen om een ​​effectieve leider te zijn?
  • Leiderschap in een veranderende context: Wat leidinggevende vaardigheden zijn nodig in verschillende zakelijke culturen en contexten?
  • Strategische Marketing: Hoe kunnen bedrijven hun concurrentiepositie in een dynamische en complexe markt?
  • Managing Operations en Supply Chain: Wat zijn de kritische factoren in de activiteiten, supply chain en project management?
  • Concurrerende Strategie en Innovatie: Wat heb ik nodig om te weten om te kunnen aanpasbaar te ontwikkelen en te interpreteren strategie?
  • Financiële besluitvorming: Wat strategische kennis heb ik nodig van de boekhouding, kwantitatieve methoden en management informatie?
  • Business Research Project: Welke nieuwe kansen of strategische veranderingen mogelijk zijn in mijn bedrijf / organisatie?

Toelatingseisen:

Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een eerste of tweede klasse graad van een Britse universiteit of gelijkwaardig te houden en moeten altijd een minimum van twee jaar relevante management ervaring. De Universiteit van Northampton toelatingsprocedures kan de toelating van studenten met voorafgaande krediet of ervaringsleren. Aangezien dit postdoctorale kwalificatie beroepsbeoefenaren en managers aan te trekken, kan de student worden toegelaten op basis van een beoordeling van zinvolle en meetbare eerder verworven competenties of beroepservaring. De aanvragers wier moedertaal niet het Engels moeten aantonen dat hun Engels taal mogelijkheid te bieden op een niveau dat door de universiteit goedgekeurd. Het vereiste niveau is IELTS 6.5 of het equivalent daarvan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

DEI College has been founded in 2009. However, it was operating as a liberal studies school from 1990 to 2009. It is also a part of a greater educational organization that was founded in 1967. Its gr ... Lees meer

DEI College has been founded in 2009. However, it was operating as a liberal studies school from 1990 to 2009. It is also a part of a greater educational organization that was founded in 1967. Its graduates are routinely employed by large Greek and International Companies. Lees Minder