Read the Official Description

Universiteit van Worcester

MBA - Master of Business Administration

De Worcester MBA is een internationaal erkende postdoctorale kwalificatie in het management, die zal je uitdagen om je natuurlijke capaciteiten te rekken. Deze een-jaar full-time programma richt zich op de nieuwste technieken en is voorzien van een optionele 6 maanden durende stage, inleidende beurs, de toegang tot het programma van onze Future Leaders 'en het lidmaatschap / aanvullende kwalificaties van de prestigieuze Chartered Management Institute.

Je leert om duurzame strategieën die kan werken binnen een zeer competitieve omgeving, zowel in de fysieke plaats en de virtuele ruimte te ontwikkelen. Je zal nagaan hoe de beste medewerkers te werven, door middel van technieken zoals het maken van een effectieve merk als werkgever, innovatief werk ontwerp en analyse van de belangrijke statistieken. Je zal de internationale operations management te verkennen op het gebied van het beheer van de wereldwijde supply chain, outsourcing en cross-functioneel team werken. U zult scherpen uw financiële besluitvorming vaardigheden zodat u uw vermogen om aandeelhouderswaarde te optimaliseren, zelfs in complexe omstandigheden, zoals fusies en vijandige overname te demonstreren.

Je komt te werken met onze vooraanstaande academici en succesvolle zakelijke leiders om een ​​mengsel van academische expertise, gecombineerd met real-world professionele toepassing.

Waarom een ​​MBA aan Worcester studeren?

  • Geen eerdere werkervaring vereist
  • Een optionele 6 maanden stage in het Verenigd Koninkrijk
  • Certificaat in Strategic Management (CMI kwalificatie) eventueel toegekend na succesvolle afronding van het eerste semester die sterk van invloed uw lange termijn carrière ambities. Je hebt ook toegang tot Associate lidmaatschap van het Chartered Management Institute (CMI), die sterk van invloed uw lange termijn carrière ambities.
  • Een multinationaal programma zodat u uw ervaring te delen en op te bouwen wereldwijde mentaliteit.
  • Gerangschikt 1 in Management Studies in de 2014 Nationale Studenten Enquête voor de toegang personeel en 10 voor algemene tevredenheid, biedt een perfecte omgeving voor studenten om te studeren en te slagen.

De MBA kunnen studenten met geen directe voorafgaand management ervaring te worden blootgesteld aan een aantal van de problemen en spanningen die bestaan ​​binnen de managementniveaus van de hedendaagse organisatie. De brede curriculum geeft studenten de mogelijkheid om gezamenlijk te overwegen problemen waarmee het bedrijfsleven vandaag de dag, het analyseren van zakelijke en organisatorische problemen, de ontwikkeling van het vermogen om te herkennen en kansen te benutten en te handelen in een beslissende en ondernemende manier om voordeel te behalen.

Voor verdere inlichtingen, e-mail naar: info@mms1.org. Als alternatief kunt u gewoon het formulier aan de rechterkant en een academisch specialist zal contact met u op.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Centre of Management and Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum