Mba verandering en innovatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA Change & Innovatie

Dit programma vereist vaardigheid in het Engels.

Zakelijke studeren met een geest van verandering manager en manager voor verandering

De full-time MBA in IAE Aix-en-Provence is al lang een historische uitzondering in het Frans onderwijs. IAE Aix-en-Provence is het eerste Graduate Management scholen gecreëerd binnen de Franse universiteit systeem.

IAE AIX full-time MBA is het enige geaccrediteerde MBA in het Frans openbaar onderwijs met een verandering en innovatie management focus, na een "echte business education" concept, met een groot deel van de opleiding gewijd aan de praktijk leren.

Wie is de MBA-CI ontworpen voor

"Het leven veranderen!"

Dit is hoe veel van onze alumni beschrijven hun MBA ervaring op het IAE Aix. We trainen onze afgestudeerden om wereldleiders te worden in een cultuur van diversiteit, samenwerking, innovatie en sociale verantwoordelijkheid.

De Full-time MBA programma is ontworpen in samenwerking met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven - voortdurend aangepast aan de wereldwijde zakelijke uitdagingen, en volledig in het Engels, in een dynamische leeromgeving.

Als je zoekt:

- Om verandering leiden voor uzelf als voor teams en organisaties die uiteindelijk bijdragen tot een positieve verandering in de wereld

- Als u uw persoonlijk profiel te benutten in een bredere zakelijke context

- Het ontwikkelen van uw professionele identiteit en ethiek. Om vertrouwen in uw capaciteit geworden

- Om een ​​verschil oplossen van complexe menselijke en zakelijke situaties.

... Dan is de MBA-CI is het juiste programma voor u!

Programma Structuur en Content

De MBA-CI-programma creëert succes door:

Innovatief en hands-on training: Actie-leermethoden, case studies, integratieve werk, business simulaties, uitwisseling met zakenlieden, business project en consulting project.

Faculteit Kwaliteit: Een groot aantal full-time internationale en ervaren hoogleraren gewijd aan het programma, maar ook adviseurs en top Executive gastsprekers.

Up-to-date technologie: Inter en intra-net-systemen, kennis platforms, afstandsonderwijs, forums, evenals een in-house incubator voor start-up projecten.

Gepersonaliseerde Follow-up: On-going evaluatie van de ontwikkeling van onze deelnemers vaardigheden, self assessment, persoonlijke en professionele coaching, individuele onderzoeken, individuele follow-up van het hele jaar lang.

Intensieve taaltraining: een drie weken intensieve training voor het begin van de MBA, in het Engels of in het Frans, en cursussen het hele jaar door, vrij van extra kosten.

Toelatingsvoorwaarden

Het programma is opgezet voor internationale managers of managers-aan-zij met de volgende minimale vereisten:

• Een geldig undergraduate-diploma of gelijkwaardig

• Minimaal drie jaar werkervaring

• Een goede beheersing van het Engels

• Basiskennis van het management

• De professionele ambitie om te werken in een internationale werkomgeving

De aanvraagprocedure bestaat uit een selectie op basis van:

• Het ingevulde aanvraagformulier

• 2 aanbevelingsbrieven

• GMAT of Tage-MAGE * en TOEFL resultaten

• Selectie interviews met onze opnames Comittee leden (hetzij op de IAE Aix of telefonisch).

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Over de school

IAE Aix Graduate School of Management, part of Aix Marseille University, is located in the South of France, within France’s second largest metropolitan area after Paris. Founded in 1955, the IAE Aix w ... Lees meer

IAE Aix Graduate School of Management, part of Aix Marseille University, is located in the South of France, within France’s second largest metropolitan area after Paris. Founded in 1955, the IAE Aix was the first Graduate School of Management in the French public university system. Lees Minder

Accreditaties