Mba voor leidinggevenden

University of Virginia Darden School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba voor leidinggevenden

University of Virginia Darden School of Business

Het Executive MBA formaat van het Darden MBA programma is ontworpen voor professionals met veeleisende schema's . Met de Darden EMBA vindt u dat er gemiddeld minder reizen van huis en kantoor zijn dan u zou verwachten - gemiddeld een keer per maand. Je hebt de flexibiliteit om op je eigen schema te studeren tussen on-Groundsessies, maar heb genoeg tijd in Darden om een ​​sterke leergemeenschap en netwerk te vestigen..

Het programma maakt gebruik van een gemengd model van programma-bezorging:

Maandelijks Weekend Residencies

U komt een keer per maand naar Darden voor sessies die donderdag tot en met zaterdag plaatsvinden. Actie-georiënteerde lessen omvatten case discussies, simulaties, en individuele en groepspresentaties. Weekendresidencies versterken uw leergemeenschap en bevestigen de relaties tussen studenten, faculteiten en medewerkers die zo belangrijk zijn voor de Darden-ervaring.

Vier wekelijkse leiderschap Residencies

In de loop van 21 maanden zal u ook deelnemen aan vier wekelijkse leiderschapshuizen - waarvan er drie plaatsvinden bij Darden en een op een internationale locatie . Deze intensieve, ervaringsgebieden bieden nieuwe perspectieven op de dagelijkse management uitdagingen. Je verbetert je leermiddelen door middel van workshops, coaching en reflectie.

Afstand leren

Om het intense tempo van de interactie te behouden en om contact te houden met de Darden gemeenschap tussen residenties, gebruikt u afstandsonderwijs technologie om met professoren te communiceren, virtuele leer teambijeenkomsten te houden, teamwerk te doen en examens in te dienen. U kunt op elk gewenst moment online online studeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
21 maanden
Locations
Verenigde Staten - Charlottesville, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates