Mba Wereldwijde Business

Coventry University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba Wereldwijde Business

Coventry University London

OVERZICHT

MBA Global Business is ontworpen om te verkennen in detail de aard en de gevolgen van de huidige veranderingen in de business-industrie. U vindt de vaardigheden en mentaliteit die u zal toestaan ​​om te werken binnen en leiden de organisaties van de toekomst te krijgen. Je zal betrekking hebben op gebieden, waaronder marketing, financiën en strategie, en zal worden uitgerust om met succes bedrijven wereldwijd te beheren. Verder Coventry University is gerangschikt 11e in de Business, Management en Marketing vakgebied van de Guardian University Guide ranglijst 2017.

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

Door te kiezen voor deze cursus te bestuderen krijg je de kans om je nieuwe zakelijke kennis in praktijk te brengen in de echte wereld te hebben. U kunt deelnemen in het bedrijfsleven simulaties te brengen waar u het eigendom van de evaluatie van de resultaten en het ontwikkelen van oplossingen houden.

MODULES

Duurzame strategie - van planning tot implementatie Marketing in een Global Age Financiën, Financiering en Wetgevende - Frameworks for Success Leading in een veranderende wereld Business and Management Research Methods of Entrepreneurship

specialist modules

Het beheer van de internationale handel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Global Human Resource Management (HRM) Strategies Projectmanagement

project opties

Stage Project Consulting Ondernemerschapsproject Simulatie Proefschrift

ACCREDITATIE

Na succesvolle afronding van de cursus en de geselecteerde modules wordt u beloond met de CMI Level 7 Certificate in Strategisch Management en Leiderschap . Onder voorbehoud van de registratie als CMI lid.

SCHOLARSCHAP MOGELIJKHEDEN

Coventry University London is verheugd onlangs zijn begonnen met een aantal beurzen voor het Verenigd Koninkrijk en internationale studenten. U kunt meer lezen over onze beurzen weten te komen door het bekijken van onze website.

START DATUM

MBA Global Business heeft data starten in oktober 2017.

TOELATINGSEISEN

Een goede kwaliteit graad of gelijkwaardig. Sollicitaties van kandidaten met een gelijkwaardig diploma en relevante ervaring zal worden beschouwd als op individuele basis. Stages is wenselijk maar niet essentieel.

TOEKOMSTPERSPECTIEVEN

"Ik werk als een Inside Sales Representative voor SolarWinds, een internationaal softwarebedrijf. Coventry University London uitgerust me voor de toekomstige werkgelegenheid in een gevarieerde omgeving. De vaardigheden die ik heb ontwikkeld zijn van onschatbare waarde geweest in mijn lijn van het werk bij het uitvoeren van marktonderzoek, het identificeren van potentiële klanten en het analyseren van trends in de markt ". - Burak Dirlik, Turkije (Alumni van MBA Global Business)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates