Mba Wereldwijde Financiƫle Diensten

Coventry University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba Wereldwijde Financiële Diensten

Coventry University London

OVERZICHT

Studeren in het City of London zal u toelaten om te zien hoe een van de meest succesvolle financiële centra in de wereld werkt op een dagelijkse basis. U krijgt de kans om een ​​kritische kennis, conceptueel begrip en bekwaamheid in de snel veranderende wereld van de internationale financiële markten te ontwikkelen. De sterke combinatie van financiële onderwerpen en de kern management vaardigheden zullen helpen neem je carrière naar het volgende niveau.

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

Je studeert in context door middel van een scala aan methoden. Hosting specialistische software, waaronder Bloomberg Terminal, onze Beursvloer kunt u ervaren hoe to-trading-gerelateerde problemen op te lossen. Je krijgt les van de industrie opgeleide academici die eerder hebben gewerkt als financieel directeuren en registeraccountants en die lid zijn van de financiering van verschillende beroepsorganisaties.

MODULES

Duurzame strategie - van planning tot implementatie Marketing in een Global Age Financiën, Financiering en Wetgevende - Frameworks for Success Leading in een veranderende wereld Business and Management Research Methods of Entrepreneurship

specialist modules

Global Financial Markets Banking Regulation en Risk Financiële Ondernemingen en Social Responsibility International Accounting Perspectives

project opties

Stage Project Consulting Ondernemerschapsproject Simulatie Proefschrift

ACCREDITATIE

Na succesvolle afronding van de cursus en de geselecteerde modules wordt u beloond met de CMI Level 7 Certificate in Strategisch Management en Leiderschap . Onder voorbehoud van de registratie als CMI lid.

SCHOLARSCHAP MOGELIJKHEDEN

Coventry University London is verheugd onlangs zijn begonnen met een aantal beurzen voor het Verenigd Koninkrijk en internationale studenten. U kunt meer lezen over onze beurzen weten te komen door het bekijken van onze website.

START DATUM

MBA Global Financial Services heeft data starten in oktober 2017.

TOELATINGSEISEN

Een goede kwaliteit graad of gelijkwaardig. Sollicitaties van kandidaten met een gelijkwaardig diploma en relevante ervaring zal worden beschouwd als op individuele basis. Stages is wenselijk maar niet essentieel.

TOEKOMSTPERSPECTIEVEN

“De Carrière, Employability en Enterprise team heeft me geholpen om een ​​stage te doen in een zeer gewilde positie als financieel analist in een boetiek vermogensbeheerder. Dit heeft geleid tot een full-time functie bij het bedrijf en heeft me toegestaan ​​om internationale ervaring op te doen analyseren en onderzoeken van de markt en de onderneming het aandeel waarden in Azië.”- Meng Tee Chin, Maleisië

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates