De MBA-programma is een algemeen programma gericht op universitair afgestudeerden van verschillende disciplines, waaronder natuurlijk die met een diploma in Economie, Business en aanverwante disciplines. Het programma is gericht op werkende professionals tegemoet te komen en de mate eisen kunnen één of twee jaar worden afgerond. Concentraties zijn verkrijgbaar in Marketing, Management, Finance, ondernemerschap en Digital Marketing.

MBA Degree Programs

 • bankwezen en financiën
 • Ondernemingsschap
 • beheer
 • Marketing in het digitale tijdperk

Waarom kiezen voor de MBA bij ACT?

 • Een uitdagend programma van de studie die praktische vaardigheden onmiddellijk van toepassing in een mondiale markt zich ontwikkelt.
 • Een flexibel programma dat is afgestemd op uw wensen. De lessen worden gehouden in de avonduren om werkende professionals tegemoet te komen.
 • Cursussen gegeven door ervaren professionals met een uitzonderlijke academische geloofsbrieven en een aanzienlijke bestuurlijke en uitvoerende leidinggevende ervaring in organisaties over de hele wereld en met Griekenland en Zuidoost-Europa. Ze zijn in contact met de huidige business issues, en brengt een schat aan praktische kennis van zaken, en pragmatisch denken, naar de klas.
 • Het enige programma in Noord-Griekenland dat is geaccrediteerd door NEASC, het bureau dat de meest prestigieuze universiteiten zoals Harvard, Yale, MIT, en Brown accrediteert.
 • Professionele Gelijkwaardigheid van MBA-afgestudeerden: Volgens de wet 4093/2012 en latere verordeningen (FEK 229/19/11/12 en 3324/12/12/12) de diploma's voor post-graduate programma's van onderzoek door hogescholen die zijn geaccrediteerd door internationale organisaties (waaronder NEASC, ACT accreditatie-instelling), komen in aanmerking voor de erkenning van de professionele gelijkwaardigheid met die diploma's door de Griekse standaard systeem van het hoger onderwijs. Dit is effectief 12 december 2012.
 • Faciliteiten van wereldklasse op een echte campus.
 • Een programma met een uitgesproken internationaal tintje met studenten uit Griekenland, de Verenigde Staten, Bulgarije, Macedonië, Servië, Montenegro, Albanië, Duitsland en Oostenrijk onder anderen.
 • Een programma dat toegang tot het netwerk van meer dan 10.000 Anatolië en ACT alumni dat de industrie en overheidsinstellingen over de hele wereld te leiden biedt.
 • Het enige programma wordt ondersteund door 127 jaar ervaring in het onderwijs en de naam Anatolië.

Wie moet de MBA aan ACT kiezen?

Personen die zijn nu in leidinggevende posities en wensen om hun vaardigheden te verfijnen en vooraf hun carrière. Managers op verschillende niveaus, met inbegrip van senior executives, van kleine en grote bedrijven in sectoren zoals productie, groothandel en detailhandel, transport, bank- en verzekeringswezen, en anderen hebben met succes het MBA-programma van ACT afgerond.

Personen met een universitair diploma in Business, Economie of een verwante discipline die willen hun kennis aan te scherpen en te leren van de praktische vaardigheden die nodig zijn om zich te onderscheiden in het bedrijfsleven en onderscheiden zich van de menigte in het nastreven van bestuurlijke en andere leidinggevende functies.

Personen van wie de universitaire opleiding in een andere dan de zakelijke omgeving, maar die willen werken in het bedrijfsleven en de uitoefening van leidinggevende of leidinggevende functies.

Professionals, of advocaten, architecten, apothekers, ingenieurs, tandartsen, of Engels taaldocenten (als voorbeeld) die erkennen dat om te slagen in hun gekozen beroepen moeten ze een sterke, praktische zaken en leidinggevende vaardigheden.

Personen die worden geassocieerd met een familiebedrijf, zijn begonnen en beheren of willen hun eigen bedrijf te starten. Het ondernemerschap concentratie wordt op maat voor u.

Personen van wie het werk vraagt ​​om een ​​goed begrip van de bredere Balkan markt, waaronder niet alleen de fundamentele zakelijke vaardigheden, maar ook de gegevens van het zakendoen in de Balkan en effectief werken met, het beheer van in, en de handel tussen de landen van Zuidoost-Europa.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking voor toelating, moeten de kandidaten:

 • Houd een Bachelor diploma
 • Aantonen competentie in het Engels.

Hoewel de Graduate Management Admission Test (GMAT) aanbevolen en versterkt de toepassing, is het niet vereist. Kandidaten moeten indienen:

 • Het Programma's aanvraagformulier, online of te downloaden, waaronder twee recente foto's
 • Kopieën van de undergraduate en / of graduate graden verworven
 • De officiële academische transcripties van elkaar undergraduate en graduate school eerder bijgewoond
 • Twee brieven van aanbeveling, academische of professionele
 • Bewijs van spreekvaardigheid in het Engels. Kandidaten zijn verplicht om ofwel het bezit van een minimum TOEFL-score van 550 (paper-based), 213 (computer-based) of 80 (iBT) of een minimum IELTS score van 6,5, tenzij hun bachelordiploma is bekroond uit een Engels sprekende academische instelling of de kandidaat is een native speaker Engels. Elk ander Engels certificaat zal worden beoordeeld door de toelatingscommissie. Aanvragers kunnen, in plaats van de voorafgaandelijk gestelde eisen, te voltooien een bevredigend gesprek met de directeur van het MBA-programma.
 • Een actuele CV
 • Een niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding van 70,00 euro.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019