Read the Official Description

Dit is het beste programma voor kandidaten die niet de richting van hun carrière nog niet beslist. Het zal hen helpen te leren Toonaangevende en organisatorische middelen, Global strategie, International Business, Marketing, Ondernemerschap en Project Management vaardigheden beheren. Na voltooiing van uw MBA-programma, zult u in staat om het vullen van een gat in de industrie met grote Business and Management vaardigheden en competenties op het gebied van uw keuze. Er zijn verschillende dwingende redenen voor studenten om dit programma aan te sluiten. U zult het vullen van een gat in de industrie voor investment banking vaardigheden op een analist of op een universitair niveau wereldwijd. Er zijn verschillende dwingende redenen voor studenten om dit programma aan te sluiten.

 • Begeleiding en hulp bij baan
 • volledige steun aan de studenten het identificeren van de specifieke rol in het begin van hun loopbaan
 • Praktisch en toegepast leren wordt verzekerd door docenten die zijn praktijk van het bedrijfsleven met een brede
 • ervaring in hun vakgebied
 • Locatie: London, een zeer dynamische en kosmopolitische stad, die kantoren multinationals en internationale bedrijven 'aantrekt
 • Global Banking School merk en netwerkmogelijkheden in de Business, Banking and Finance
 • bedrijven wereldwijd

Deze MBA-programma legt de nadruk op het ontwikkelen van leidinggevende kwaliteiten door middel van academische theorie onderbouwen toegepast functionele vaardigheden met een zeer bijzondere nadruk op het helpen van de student om dit te relateren aan hun eigen loopbaanontwikkeling als toekomstig manager. Deze zeer persoonlijke benadering is wat onderscheidt dit programma van andere verwante postdoctorale opleidingen.

Wat uw leiderschap ambities, de hoge mate van interactie tussen de theoretische concepten en de toepassing zal het vergroten van uw kennis, vaardigheden en visie uit te blinken in de concurrerende wereldwijde markten.

Dit programma is bedoeld om speacially carrière buid in;

 • bedrijfskunde
 • Ondernemingsschap
 • Projectmanagement
 • Operations Management
 • Technologie Management
 • Algemeen Management

Career Development en Employability

Global Banking School neemt uw carrière zeer serieus. We beginnen met het bijstaan ​​van uw carrièremogelijkheden vanaf dag 1. U zal worden met 1-1 sessie met je carrière adviseur van uw sterke en zwakke punten te identificeren tegen de top rollen die u wilt bereiken na je diploma. Er zijn verschillende stappen die u moet doorlopen: Aanpassen van uw plaats: In je eerste termijn, zullen wij u helpen uw CV aan te passen aan de industrie en de gewenste rol. Wij begeleiden u om uw persoonlijke merk te bouwen op sociale media. Wij willen u helpen met case studies, mock interviews en psychometrische testen. Conferentie: U wordt aangemoedigd om betrokken te zijn bij het helpen van het team voor de industrie conferenties over verschillende onderwerpen. Societies: GBS zal raden u aan om vrijwilliger rol in diverse financiën en investeringen samenlevingen nemen om verbinding te maken met professionals uit de industrie. Valuation Olympiade: GBS organiseert elk jaar Valuation Olympiade Mededinging en teams uit verschillende delen van de wereld deelnemen. U wordt uitgenodigd om deel te nemen en te benchmarken jezelf tegen de concurrentie. Corporate Training: GBS traint professionals in investeringsbanken, private equity, hedge funds, adviesbureaus en bedrijven wereldwijd. Je zou kunnen hebben goede kansen om corporate team te ontmoeten en vragen naar de cultuur van het bedrijf voordat u begint met het introduceren van jezelf om deze bedrijven. debatten: GBS zal duwen om uw extra-curriculaire vaardigheden te ontwikkelen. Je moet actief organiseren en deelnemen aan de debatten om uw communicatie vaardigheden onder de knie. Onze grootste troef is onze alumni-netwerk Wij raden u aan om deel te nemen aan alumni netwerkbijeenkomsten in verschillende steden en vind mentoren die de gemeenschappelijke visie met u delen.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by Global Banking School »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Open Enrollment
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- beurzen beschikbaar
By locations
By date
Begindatum
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment