Onze MBA-programma's zijn ontworpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het werken in high-level professionele rollen in een breed scala van organisaties te ontwikkelen.

Onze lange reputatie voor het bedrijfsleven het onderwijs en een uitstekende werkgever koppelingen, die een kans voor Masters-niveau studie in een ondersteunende en professioneel gerichte omgeving.

Onze cursuskosten voor de MBA voor de academische zitting 2016/17 zal worden uitgebracht in zijner tijd. Voordelen van MBA De cursus geeft de deelnemers de gelegenheid om niet alleen de versterking van hun theoretische en praktische kennis bedrijf van theorie en concepten, maar ook om die kennis toe te passen door middel van een grote werk-based project.

Daarnaast worden alle deelnemers bood een aanzienlijke hoeveelheid professionele begeleiding om hun academische en loopbaanontwikkeling tijdens hun studie te ondersteunen.

Structuur

In de eerste twee termen van de studie zullen de deelnemers op onze MBA-opleidingen een reeks van core modules, met inbegrip van Leiderschap en professionele ontwikkeling te bestuderen.

In de laatste termijn, zullen de kandidaten kiezen uit een scala aan opties en verbinden zich ertoe een Business Research module om hen voor te bereiden op het werk gebaseerde project.

Totale credit rating: 180

Vereisten

Wordt verwacht dat kandidaten om een ​​goede graad te houden (in het geval van de MBA Finance, dit moet opgenomen financiën hebben).

Sollicitaties van kandidaten met uitgebreide werkervaring die academische potentieel te tonen zal worden beschouwd.

In het geval van internationale aanvragen, vragen we IELTS 6.0, zonder component onder de 5,5.

Aanslag

Modules worden beoordeeld door een verscheidenheid aan middelen, met inbegrip van essays, rapporten, ongezien onderzoeken en werken op basis van projecten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
11,000 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019